2777
2789
عنوان

صدا بیزاری 😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 96 پست
خانومی به قول خودتون مردای قدیم به این روال عادت کردن یعنی ۶۰ سال اینجوری زندگی کردن. عیب نداره پدر ...

بله دقیقا... اونا دیگه عادت کردند. پدر و مادر رو نمیشه چیزی گفت چون گناه دارن و به قول شما نعمت زندگین. ولی داداشا و آبجیا و بقیه اونایی که باشون رودرواسی ندارمو تذکر میدم. 

خدا پدر و مادرای هممونو واسمون نگه داره 😥🌹

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

من همیشه میگم کاش پول داشتم برا خودم خونه اجاره میکردم از این صداها راحت میشدم. 

آخه فقط خونه نیست که بیرونم همینه.تو خیابون که مردا خلط گلوشونو بالا میارن و تف میکنن دلم میخواد سرشونو بکوبم تو دیوار.

امروز روز منه    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه فقط خونه نیست که بیرونم همینه.تو خیابون که مردا خلط گلوشونو بالا میارن و تف میکنن دلم میخواد سرش ...

دقیقا من دیروز با یکیش برخورد داشتم. حااالم بهم خورد... کثافتای نکبت 😖😖

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

البته بیشترش به خاطر ضعف اعصابه. ریشه ای باید درمون بشه.  آفرین پدرتو تحسین میکنم ⚘

اره اره 

به هر حال موفق باشی❤️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
صدای تیک تاک ساعت🤫 صدای دستگاه دندانپزشکی🥺 صدای دهان هنگام موز خوردن😤😤🤧🤧 صدای بلند بودن تلو ...

یا خدا😐خوبه من بابام اینطور نیست 

من بابام یکم رو ملچ ملوچ صدای اب خوردن حساسه😂سر همینم چقدر غر میشنوه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂