ایرانیا متخصص تولید سر صدای بیخودی هستن مثلا وقتی میشه در آروم ببندی نمیدونم چرا بعضیا محکم میبندن صدا بده یا وقتی میشه با صدای کم چیزی گوش بدی انقدر صدا رو زیاد میکنن که آدمای بیرون از اونجا هم میشنوم...
منکه واقعا درک نمیکنم علت ایجاد سر و صدای بیخودی و اضافه رو
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
واااای سر و صدای اضافه!!!! من همیشه این لفظ و به کار میبرم... متنفرم از صداهای اضافه😭😭😭😭😭😭 خدایا صبر بده... از صدای تی وی.. از آهنگ وقتی دوسش ندارم... صدای غذا خوردن بقیه...گلو صاف کردن مردا... اه اعصابم خورد شد
صدای همسایه هااااااااااا
هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 👊🌱 هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد... هم رونق زمان شما نیز بگذرد... بادِ خزانِ نکبتِ ایّام ناگهان... بر باغ و بوستانِ شما نیز بگذرد... در مملکت چو غرّشِ شیران گذشت و رفت... این عوعو سَگانِ شما نیز بگذرد... آن کس که اَسب داشت غبارش فرو نشست... گَردِ سُم خَرانِ شما نیز بگذرد.... شب همیشه شب نمیمونه ✌️😇🌞🌄
وای وای وای نگوووو خواهر واقعا روانی شدم یه بابای خیلی خیلی مهربون دارم که خیلی دوسش دارم فقط وقتی غذا میخوره دهنش رو نمیبنده و صدا میده تازه بدتر اینکه تا ۲ ساعت بعد از غذا هم دهنش رو با صداهای عجیب غریب پاک میکنه من دیوونه میشم.از حرصم پا میشم میرم اتاق ولی ترسم اینه که بفهمه و دلش بشکنه ازم😔😔
حق داری منم از سر و صدای اضافه بدم میاد ! ایرانیا متخصص تولید سر صدای بیخودی هستن مثلا وقتی میشه در ...
داداش من نصفه شب پاشده بره دستشویی همچین درو محکم بست همه بیدار شدیم... یا صبح که میخواد بره سر کار انگار نه انگار که بقیه خوابن. خیلی سر و صدا ایجاد میکنه. من چند سال تو خوابگاه زندگی کردم. بش گفتم تو یه سوئیت کوچیک با ده پونزده نفر آدم بچه ها صبح میرفتن سرکار خیلی بی سر و صدا آماده میشدن. سر و صدا از اینجا کمتر بود.
وای وای وای نگوووو خواهر واقعا روانی شدم یه بابای خیلی خیلی مهربون دارم که خیلی دوسش دارم فقط وقتی غ ...
درک میکنم. بابای منم همینطوره.. کلا اکثر مردها همینن. من که مدت هاست تا بشه با اونا سر سفره نمیشینم. چون خودشون میدونند از سر و صداهاشون بدم میاد. یا غذامو میبرم یه اتاق دیگه یا وقتی اونا خوردن میرم سر سفره... فکر کن داداش من آش رو با بشقاب فورت میکشه... !!! صدای فورت وحشنناک. منم یکسالی هست سر یه موضوعی باهاش قهرم و چون باش حرف نمیزنم نمیتونمم بگم فورت نکش... با بداخلاقی و اخم از سر سفره پا میشم...ولی وقتایی که دامادمون اینا میان خونمون مجبوری سر سفره میشینم.
اشکالی نداره به بابات با شوخی بگو. بگو یه کوچولو آرومتر بخوره. بگو شبیه مردای قدیم غذا میخوری... 🤭
درک میکنم. بابای منم همینطوره.. کلا اکثر مردها همینن. من که مدت هاست تا بشه با اونا سر سفره نمیشینم. ...
خانومی به قول خودتون مردای قدیم به این روال عادت کردن یعنی ۶۰ سال اینجوری زندگی کردن.
عیب نداره پدر و مادرها نعمت زندگیمون هستن سعی میکنم تحمل کنم و چیزی نگم ولی یه وقت هایی هست که اعصاب داغون و حال خراب که میزنه منفجر میکنه دیگه آدمو...
واااای سر و صدای اضافه!!!! من همیشه این لفظ و به کار میبرم... متنفرم از صداهای اضافه😭😭😭😭😭😭 &nb ...
وااای این گلو صاف کردن مردا بدتر از همشونه. دیروز رفتم بیرون تو خیابون. یهو یه پیرمردی جلوم این کار رو کرد..و بعدش هم ببخشید انداخت وسط خیابون. اینقد تو دلم بش چیز گفتم. گفتم شانسو ببین نمیشد من از این ور خیابون رد نمیشدم. نمیشد من این صحنه رو نمی دیدم. البته حداقلش میدونم در این یکی مورد مشکل از طرف بود. فکر نمیکنم کسی باشه که این صحنه رو ببینه و بدش نیاد و حالش بد نشه...