2777
2789
عنوان

صدا بیزاری 😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 96 پست
وای از صدای اروغ زدن و ثداهایی ک مردا میرن دستشویی از خودشون درمیارن حال ادمو بهم میزن نکبتیای کثیف

وااای این خیلی خوب بود.‌.. صدای مردها 🤣🤣

آره راست میگی. براشونم مهم نیست کسی بشنوه

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

من از بچگی همینجوری بودم همه هم میگفتن این دیوونس فکرمیکردم تودنیافقط من اینجوریم واقعا دیوونم 

وای دقیقااا. منم تا دو سال پیش فکر میکردم من تنهام. تا اینکه یه مستند تو ماهواره پخش کرد و فهمیدم خیلیا مثل منن

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من همه چیز حتی نفس کشیدن... هرروز دارم با همه توو خونه دعوا میکنم سر همه چیز  دعوای عادی ...

درکت میکنم. من حتی از صدای نماز خوندن اطرافیان هم بدم میاد. به خصوص اگه از ته حلق بخونن. 

منم بشدت از صدای چایی خوردن بابام بهم میریزم. و شروع میکنم پشت سرش فحش دادن. به جد و آبادش فحش میدم. حتی بعضی وقتا میزنم تو سر خودم. مامانم میگه میشنوه ها هیچی نگو. ولی چیکارکنم حرصم میگیره تا فحش ندم خالی نمیشم

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

منننننننننننننننن صدای ملچ ملوچ غذا خوردن هورت کشیدن سکسکه صدای قاشق و چنگال و خیلی صداهای دیگه ...

به خصوص صدای چنگال که میکشن رو یه ظرف فلزی . گوشت تن آدم میریزه 😵 ما قبلا کاسه استیل داشتیم. هی مامانم میاورد سر سفره. و قاشق که توش میکشیدند... 😖 یبار عصبی شدم همشو جمع کردم به مامانم گفتم یبار دیگه اینا رو بیاری سر سفره خودت میدونی...

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

وای من از صدای ملچ ملوچ صدای خش خش پلاستیک و با دهن پر حرف زدن متنفرم قبلا از صدای تیک تاک ساعت و نف ...

من فکر میکنم‌ اتفاقا ماها نرمالیم... اون آدمی که با دهن پر حرف میزنه نرمال نیست. اوج بی فرهنگی و بی شخصیتیه...

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

مرررسی که درک میکنی. 🌹😍 عروس قورباقه دیگه چیه ؟ 🤣

💜✨

جوگیر شده بودم 😂

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
درکت میکنم. من حتی از صدای نماز خوندن اطرافیان هم بدم میاد. به خصوص اگه از ته حلق بخونن.  منم ...

دقیقا منم مث توام

دست خودمم نیست

باورت میشه حتی الان با خوندن کامنتای بقیه و تصورشون هم حالم بد شد خیلی

﮼مهربان‌باشیـم،اِنسانهازود‌میمیرند🍀
اره من همه چیز حتی نفس کشیدن... هرروز دارم با همه توو خونه دعوا میکنم سر همه چیز  دعوای عادی ...

وای منممممم اونروز دوستم میگ نوشابه بخورم اروغ بزنم همونجوری نگاش کردم اومدم خونه شمارشو بلاک کردم

احنق خر نفهم

صدای تیک تاک ساعت🤫 صدای دستگاه دندانپزشکی🥺 صدای دهان هنگام موز خوردن😤😤🤧🤧 صدای بلند بودن تلو ...

و همچنین صدای مسواک زدن، صدای ببخشید دماغ بالا کشیدن و صدای تخمه شکستن 😫 و ... 

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲