zazar_jooon مدیر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 3202 عنوان صدا بیزاری 😫 | مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 96 پست کیا مثل من صدابیزاری دارن؟من که دیگه از بس فحش به این و اون دادم خسته شدم 😔😫پیر شدم سر این حرص خوردن به خاطر صداهایی که اطرافیان ایجاد میکنند به خصوص فورت کشیدن چایی و آروغ زدن... الهی.. گاهی نگاهی ... 🤲 1401/11/09 | 17:41 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zazar_jooon مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 3202 من این. مدلی نیستم ولی از شلوغی و سر و صدای جمع بدم میاد به خصوص جیغ جیغ بچه منم وقتایی که حوصله نداشته باشم بدم میاد. دلم میخواد بیشتر تنها باشم. والا این روزا آدم دیگه حوصله خودشم نداره الهی.. گاهی نگاهی ... 🤲
imzhrw عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 31770 هیچ درمانی نداره. خب اونا هم باید رعایت کنند. مثلا اگه چایی خوردن صدا داره باید برای همه صدادار باشه ... چرا داره باید بری پیش روانشناساخی پس هیچ وقت هورت نکشیدی؟😂لذت زندگیو نبردیمثلا من یه موقع هایی که اب میخورم بدون دست خودم باشه ،صدا میده😐😂خب بابام بدش میاد ،اخرشب که میدونه تایم اب خوردن منه میره اتاق 😂 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
محبوبه_بااانو عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 1559 وای صدای جویدن تخمه خوردن خیار خوردن ملچ مولوچ عه این بیماریهمنم از همه اینا به علاوه ی صدمدل صدای دیگه بدم میاد
arezooraisi عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 1575 وای از صدای اروغ زدن و ثداهایی ک مردا میرن دستشویی از خودشون درمیارن حال ادمو بهم میزن نکبتیای کثیف
selin000 عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 839 من از بچگی همینجوری بودم همه هم میگفتن این دیوونس فکرمیکردم تودنیافقط من اینجوریم واقعا دیوونم
عروس_قورباقه عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 22799 درکت میکنم افتضاحه مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی. آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
آی_دونت_نووووو عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 654 اره منهمه چیز حتی نفس کشیدن...هرروز دارم با همه توو خونه دعوا میکنم سر همه چیز دعوای عادی نه هاحرصم میگیره فحش میدم اصن افتضاانقد استرسی شدم ک موهامو میکنم گاهی...سختههه ولی رعایت حال ادمو هم نمیکنن :( ﮼مهربانباشیـم،اِنسانهازودمیمیرند🍀
بالابرزتونم عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 677 مننننننننننننننننصدای ملچ ملوچ غذا خوردنهورت کشیدنسکسکهصدای قاشق و چنگالو خیلی صداهای دیگه🤦🏻♀️
111yalda عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 308 وای من از صدای ملچ ملوچ صدای خش خش پلاستیک و با دهن پر حرف زدن متنفرم قبلا از صدای تیک تاک ساعت و نفس کشیدن آدما هم متنفر بودم
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 8215 واا یعنی چه یوخته خودتونا کنترل کنید هرچی بیشتر دامن بزنید وتلقین کنید بدتره //eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌
مجولی عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 8635 صدای تیک تاک ساعت🤫صدای دستگاه دندانپزشکی🥺صدای دهان هنگام موز خوردن😤😤🤧🤧صدای بلند بودن تلوزیون،باید صداش کم باشه،اطرافیان ساکت😊
zazar_jooon مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 3202 چرا داره باید بری پیش روانشناس اخی پس هیچ وقت هورت نکشیدی؟😂لذت زندگیو نبردی مثلا من یه موقع هایی ... درمان نداره من خیلی سرچ کردم. نهایت میگن حواستونو پرت کنید. آخیییی بیچاره بابات. من کاملا درکش میکنم. 😥 ای بدجنس 😂 الهی.. گاهی نگاهی ... 🤲
zazar_jooon مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 3202 عه این بیماریه منم از همه اینا به علاوه ی صدمدل صدای دیگه بدم میاد آره. منم چند وقت پیش فهمیدم بیماریه 😏 الهی.. گاهی نگاهی ... 🤲
imzhrw عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 31770 درمان نداره من خیلی سرچ کردم. نهایت میگن حواستونو پرت کنید. آخیییی بیچاره بابات. من کاملا درک ... من دیده بودم که مث افسردگیه و مشاوره حل میشه نمیدونمالبته بابای من خیلی رو خودش کار کرد😂 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂