2777
2789
عنوان

خسته شدم دلم میخواد مامان شم

347 بازدید | 56 پست

آخ آخ آخ 

چی میش این ماه مامان شم ؟ 

بعد هی بوش کنم بوش کنم بوش کنم سیر نشم ؟ 🙂

آخ آخ پتو بپیچمش بریم مهمونی 😍 

بخندونمش وقتی از ته دل می‌خنده تو دلم قند آب شه 😔

مامانی میش بیای ؟ مامانی دیگ طاقت نداره

برات بمیرم 😭😭 

خواهریا سخته یه بار مادر بشی نمونه قلب کوچولوش طاقت نداشته باشه و واسته 

چیکار کنم همین ماه بیای تو دل مامانی ؟ 

دیگ طاقت ندارم 😔😔😔 

خدایا دامن همه ی منتظرا رو سبز کن 😞

الهی آمین ❤️

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی که به همه ی این هایی که آرزوش و داری زودی برسی 🤩🤩🤩

چقدر قشنگ آرزوهات و بیان کردی ..

حتی من که دوتا وروجک دارم دوباره بچه دلم خواست 😐😂

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
کاش یه راه بود میگفتن اگ این راه رو بری صد در صد بارداری 🙂😞

عزیزم مگه چند وقته اقدامی؟

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
خدایا حکمتت رو شکر .عزیزم من دوقلو باردارم ماه اخرمه برات پعا میکنم حتما

وای وای وای دلم دوقلو میخواد منم دوقلو می‌خوام 😭😭😭 همیچیشونو ست کنم بعد ک ۳ سالشونع باهم برقصیم دابسمش بگیریم 🙂 یکی از فانتزیامه 

خواهری خدا حفظشون کنه ب حق علی ب حق فاطمه ی زهرا ب سلامتی بغلشون کنی و زایمان راحتی داشته باشی 

پسر یا دختر ؟ 

مامانی خیلی دعام کن محتاجم 

وای وای وای دلم دوقلو میخواد منم دوقلو می‌خوام 😭😭😭 همیچیشونو ست کنم بعد ک ۳ سالشونع باهم برقصیم د ...

دوتا دختر همسان(کاملا شبیه به هم) از خدا میخوام هر چه زودتر به حاجتت برسی تو هم برام دعا کن شوهرم یکم سربه راه بشه و برام معجزه خیر رخ بده

الهی که به همه ی این هایی که آرزوش و داری زودی برسی 🤩🤩🤩 چقدر قشنگ آرزوهات و بیان کردی .. حتی من ...

وروجکای نازت میگی خاله رو دعا کنن مامان شع ؟ اونا دلشون پاکه خدا صداشونو می‌شنوه 

دعا کنن خدا تو دلم نی نی بزاره مث خودشون