2777
2789
عنوان

خسته شدم دلم میخواد مامان شم

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 56 پست
عزیرم صبور باشد..  میفهمم که چقدر سخته ‌ من خودم یک سال بعده عروسیم اقدام کردم و زود باردار شد ...

بخدا خواهر شوهرن عاشق بچس اینقد دم گوشم خوندخوند خوند رضایت ندادم یه شب اقدام کرد منم همون شب گریه گریه ک اره از بچه متنفرم تو بدون اجازه ی من این کارو کردی 

همین الان منو می‌بری داروخونه اورژانسی بگیرم گف ن گفتم چرا نیمفهمی نمیخوام متنفرممممم خدایا ب من بچه نده منو نازا کن سنم کمه پول نیس بفهمم گف ببین میبرمت اما برا بار آخر میگم این یک بار ولشکن من گریه جیغ ک ن

رفتیم داروخونه گرفتم خوردم 

بعد یه روز التماس کرد بغض کرد گف قبول کن 

مامانشو واسطه کرد مامانش گف فاطمه می‌دونم زوده اما اگ یک بار پیش اومد اورژانسی نخور شاید خدا خواست 

گفتم ن 

بعد باز التماس کرد دیگ بخاطر شوهرم چون دوسش داشتم قبول کردم 

آزمایش دادم اقدام کردم اما باز میگفتم تو دلم ک خدا منو نزار حامله شم پنج ماه اقدام بودم ک فهمیدم ژل لوبریکانت استفاده میکنم جلوگیری از بارداریه 

بعد گذاشتمش کنار 

کم کم انگار یه جورایی دلم راضی شد و میگفتم نکنه نازام دوس داشتم باردار شم ب بقیع ثابت کنم نازا نیستم 

ک دو ماه آخر خیلی دوست داشتم خودم مامان شم همش میگفتم خدا منو زد من ناشکری کردم شوهرم میگف میشی فدای سرت میگفتم ن من نازا هستم گف نازا هم باشی من اصلا بچه نمیخوام میگفتم ن من می‌خوام گف برات از پرورشگاه میگیرم 😶 

آخرش ک باردار شدم گریه میکردم خداروشکر میکردم و..‌ 

بعد از اینک باردار شدم عاشقش شدم زندگیم شد 

روزی ک فهمیدم باید سقط شه گریه میکردم شوهرم میومد خونه چشاش پف کرده بود آخرش یه روز سرم داد زد کف تمووووم کن اینقد بچه ی مردع رو تو شکمت نگهندار مریض میشی تموم کن و... 

سرش شیون کردم گفتم تو باعثشی من دوس نداشتم تو گفتی اقدام کن و... 

بعد از سقط اینقد چشاش ترسید ک میگف ن  تا چهار پنج سال دیگ بچه نمیخوام من اما طاقت ندارم اون هنوزم میگ بیخیال شو 

یه روز ک دلیلش رو پرسیدم گف خانوم یادته میگفتی من نازام ؟ خدا بهت ثابت کرد نازا نیستی فقط الان وقتش نیس ب وقتش میده گفتم تو چرا دوس نداری بچه گف ببین من عاشق بچم اما زجر کشیدنت رو با چشام دیدم فعلا میترسم 

بعد از اون همش بهم امیدواری داد گف نشد هم فدای سرت تو رهاش کن بش فک نکن میش 

براش بمیرم شاید اگ من جای اون بودم اینطوری آروم نبودم 😔😔 میگ بچه مهم نیس مهم تویی 

برام جای تعجبع منی ک از بچه متنفر بودم چرا زندگیم شده بچه ؟ چرا تحمل ندارم ؟ چرا چشام خیس میش ؟ 

خواهری ببخش خیلی حرف زدم 

کسی رو ندارم درکم کنه باهاش صحبت کن

مامانم ک میترسم ناراحت شه

خواهرم درکش هنو نرسیده ۱۶ سالشه و متوجه نیس اما همش ناراحت میش وقتی پریود میشم 

رفیق فابم هم مث اون موقع های من میگ زوده و درک ندارع قلب من زوده حالیش نیس 

شوهرم هم عصبی میش و میگ اصن حرفشو نزن 

اما خواهر مرسی ک میخونی نخوندی هم ناراحت نمیشم حق داری 

ب نظرت خدا منو می‌بخشه اینقد کفر گفتم ؟ 😔

الهی امین عزیزم انشالله به مراد دلت زودتر برسی 

خدا ازت بشنوه خواهر 

کاش راهی داشتم همین ماه مامان میشدم 

این همه مشکل ریخته سرم این همه خوش بختی ریخته سرم 

اما هیچ کدوم ب چشام نمیاد انگار همین یدونه رفته تو عقلو قلبو وجودم

فکری جز بچه ندارم 🙂 

انشاالله حاجت رواشی نازم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا خواهر شوهرن عاشق بچس اینقد دم گوشم خوندخوند خوند رضایت ندادم یه شب اقدام کرد منم همون شب گریه گ ...

عزیزم این حرف ها رو ولش کن .. نهم اینه که الان دوست داری بچه بیاد بغلت و از ته دل از خدا بخواه تا بهت بده .. شوهرت هم معلومه خیلی دوستت داره که میگه دیگه فکر نکن . بیچاره دوست نداره ناراحتی تو ببینه .. منم از این روزها کشیدم .. 

خدا هیچ وقت دست خالی نمیزاره آدم و .. نزدیک ماه رمضونه .. دعا کن و نیت کن و از خدا بخواه مطمئن باش بهت میده .. منم کلی برات دعا میکنم و صلوات میفرستم .. هر چه قدر بهش فکر کنی و استرس بکشی بدتر ضرر داره برای بارداری. 

کمی صبور باش و فقط از خوده خدا بخواه . 

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
عزیزم این حرف ها رو ولش کن .. نهم اینه که الان دوست داری بچه بیاد بغلت و از ته دل از خدا بخواه تا به ...

از سیده خانوم تو ایتا چله گرفتم چلم تموم شد بش از پنجشنبه پیام دادم جواب نداده

از سیده خانوم تو ایتا چله گرفتم چلم تموم شد بش از پنجشنبه پیام دادم جواب نداده

صبور باش و فقط به خدا توکل کن . نه کسه دیگه ای

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
صبور باش و فقط به خدا توکل کن . نه کسه دیگه ای

خواهری ببین اینجا رو 😔 حالا بیشتر صلوات فرستادن من بقیه رو شات نگرفتم 

من مدیون خوبیای نی نی سایتیام 

مرسی ک هستین

خواهری ببین اینجا رو 😔 حالا بیشتر صلوات فرستادن من بقیه رو شات نگرفتم  من مدیون خوبیای نی نی ...

وای چقدر دعا کردن برات ‌‌ .. 😍😍

انشالله که به حاجتت میرسی و میای تاپیک بارداری تو میزنی 🥰🥰