2777
2789

من 

خیلیییییی بهتر شدم ولی هنوزم برای بهتر شدن جا زیادی دارم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونایی که به خودشون شک دارن  وسواس فکری میگیرن 

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!
چ ربطی دارههههه

از خودشون مطمئن نیستن که مثلا ظرف هارو تمیز شستن .وقتی به خودشون اعتماد داشته باشن کارشون درست  بوده کم کم رفع میشه 

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!
از خودشون مطمئن نیستن که مثلا ظرف هارو تمیز شستن .وقتی به خودشون اعتماد داشته باشن کارشون درست  ...

اصلا ربطی نداره فشار و استرس و اضطراب زیاد باعث وجود این مشکل میشه مشغله فکری زیاد باعث میشه آدم تمرکزش رو یه نقطه نباشه .

عزیزم نظرات خودتون با پزشکی یکی نیست🌸

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

از خودشون مطمئن نیستن که مثلا ظرف هارو تمیز شستن .وقتی به خودشون اعتماد داشته باشن کارشون درست  ...

این وسواس فکری نیست این که شما میگی راحته 

وسواس فکری رو فقط کسی که مبتلا باشه درک میکنه از خوره بدتره

-
این وسواس فکری نیست این که شما میگی راحته  وسواس فکری رو فقط کسی که مبتلا باشه درک میکنه از خو ...

میدونی هرچی تنها تر باشی بدتر میشی منم یه مدت وسواس فکری داشتم 

این وسواس فکری نیست این که شما میگی راحته  وسواس فکری رو فقط کسی که مبتلا باشه درک میکنه از خو ...

منم دارم و تقریبا دیوانه شدم بعضی وقتا جنون بهم دست میده خیلی به خودکشی فکر میکنم