2777
2789
تا دچارش نشید درک نمیکنید

خودم وسواس فکری داشتم 

میدونم چجوریه!همش میگفتم وای چقدر همه چی کثیفه !وقتی کم کم وارد اجتماع شدم ،خونه دوستام میرفتم فهمیدم تازه خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکنم تمیزم و بیش از اندازه دارم به این چیزا واکنش نشون میدم تنهایی هم بی تاثیر نیست توی وسواس 

این البته در رابطه با نظافت بود وسواس فکری های دیگه هم داشتم ولی رفع شد 

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا اگه از لحاظ علمی چیزی نمیدونید اظهار نظر نکنید تا خودتون دچار نشید درک نمیکنید

من که گفتم خودم وسواس فکری داشتم در ضمن کسی از آدم وسواسی خوشش نمیاد  همه از دور ادم پراکنده میشن دیگه انتخاب با خودتونه که چیکار میکنید 

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!
من که گفتم خودم وسواس فکری داشتم در ضمن کسی از آدم وسواسی خوشش نمیاد  همه از دور ادم پراکنده می ...

دوست عزیز من وسواس فکری دارم نه عملی،تا خودم نگم هیچ کسی متوجه نمیشه که وسواس فکری دارم

دوست عزیز من وسواس فکری دارم نه عملی،تا خودم نگم هیچ کسی متوجه نمیشه که وسواس فکری دارم

فکری عملی فرقی نمیکنه به نظرم 

فک نکنم با دارو حل بشه  چون یه افکاریه توی ذهنت نه جسمت 

فکری عملی فرقی نمیکنه به نظرم  فک نکنم با دارو حل بشه  چون یه افکاریه توی ذهنت نه جسمت&nb ...

چرا من درمان شدم سه ساله حالم عالیه،از وقتی مادربزرگم فوت کرد دوباره برگشت پش درمان پذیره

چرا من درمان شدم سه ساله حالم عالیه،از وقتی مادربزرگم فوت کرد دوباره برگشت پش درمان پذیره

اکثر اوقات تنهایی؟؟تنهایی هم بی تاثیر نیست نه این که تو شلوغی باشی دائم منظورم اینه تو اجتماع باش