2777
2789
عنوان

پیشنهادات خوددرمانیه خنده دار

87 بازدید | 12 پست

پیشنهادات خود درمانی ای که به بقیه میدادین و نتیجه خنده دارش چی میشده بگید دورهم بخندیم

.

.

یباربه یکی که چندروزی از یبوست رنج میبردپیشنهاددادم چندکیلوکیوی بخوره وقتی انجام داده بود دیگه نمیتونست از شدت تکرر از سرویس بیاد بیرون😐😀

ازاونموقع به بعدهرمشکلی داره قبل اینکه راهکاری بدم ازم فرارمیکنه😂😂😂😂😂

یابه بقیه که روشی میگم میگه خوب میشیدولی از اون وری به فنامیرید😒😂

صلوات واسه خوشبختی و عاقبت بخیری عزیزانمون

دوستم به همکارش گفته بود برای بچه دو سالش که یبس بوده کره بده بخوره 

اینم کره داده بود بچه رو به موت بود بردنش بیمارستان

تا مدتها با هم قهر بودن😂😂😂😂😂

یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی دخترش تودوران بلوغش به باباش گفته بابامن سیاهم چیکارکنم باباشم به شوخی گفته بوده برو وایتکس بخور تا سفید شی بچش جدی جدی رفته بود وایتکس خورده بود😐

یه دکتری هم بود به اسم روازاده 

Cd شو مادربزرگم خریده بود تجویز میکرد تو فیلماش

بعد با مامانم مینشستن پای فیلما تجویزاشو مینوشتن

یکی دوبار که داشتم میشنیدم دیدم میگه چشتون اگه درد میکنه عسل بریزید توش😐

یا تو گوشتون عسل بریزید 

یا چمیدونم پوس هندونه بو بدید برای فلان مرض خوبه

یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏
یکی دخترش تودوران بلوغش به باباش گفته بابامن سیاهم چیکارکنم باباشم به شوخی گفته بوده برو وایتکس بخور ...

خاااااااک چی شد بعدش؟

پسره دهه هفتادی اشتباهی بجای فلفل سبز شیرین فلفل سبزتندخورده بود داشت منفجر میشد بهش گفته بودن فلفل سیاه بخوری خنثی میشه اونم باور کرده بود😐😑

دیگه خودتون اوج انفجارو تصورش کنید😂😂😂😂😂

یه دکتری هم بود به اسم روازاده  Cd شو مادربزرگم خریده بود تجویز میکرد تو فیلماش بعد با مامانم ...

عسل واقعاصحت داره براگوش دردباروغن بادوم تلخ

یاعسل توی چشم هرچندوقت استفاده میکنم جدای خواص میکروب کشی۶ساله شماره چشمم تغییری نکرده میسوزونه ولی اثر داره