2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم تروخدا همتون بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 56 پست
خیلی ببخشید دیونه ایی مگه که بخاطر رفتار اشتباه دیگران گریه میکنی..قوی باش زندگیتو فقط خلاصه تو خانو ...

آخه شوهرم همیشه اونارو به من ترجیح میده من چیکار کنم بهم میگه برو خونه بابات

اگر میتونی و میدونی اوضاع بدتر نمیشه باهاشون قطع ارتباط کن و پاپیچ شوهرت نشو کم محلی کن 

اگرم موقعیت جدا شدن داری جدا شو تا سنت کمه و بچه دار نشدی خودتو بدبخت تر نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آجی چرا نرم وقتی اینقد بخاطر بقیه عذابم میده

درختی که خل شددیگه درست نمیشه

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...   

[QUOTE=271723181]آجی چرا نرم وقتی اینقد بخاطر بقیه عذابم میده[/QUOTEاگه قراره لجبازی کنی خب برو اگه قراره زندگیتو درست کنی این راهش نیست 

یا بمون و صبوری کن یا یه بار برو قشنگ باهاش اتمام حجت کن که دم به دقیقه راه خونه باباتو نشونت نده

[QUOTE=271723181]آجی چرا نرم وقتی اینقد بخاطر بقیه عذابم میده[/QUOTEاگه قراره لجبازی کنی خب برو اگه ...

آجی هزار بار بهش گفتم بخدا هیچوقت قهر نکردم برم همه راهی و امتحان کردم موندم که بسازم ولی شوهرم عوض نمیشه

عزیزم درکت میکنم سخته

همسرت چندسالشه و فرزند چندومه؟

شما الان عقدین یا خونه خودتونین ؟ 

به نظرم اولین کار اینکه برو مشاوره

بعدم حواست رو جمع کن تو مسائل خانوادگیشون حتی ریزترین موضوعات دخالت نکن 

زندگیت رو پای شوهر و خانواده شوهر نزار 

اگه میتونی درس بخون و پیشرفت کن 

وگرنه خودت کتاب بخون و اطلاعاتت رو بالا ببر 

از داستان های خاله زنک خودت رو بکش بیرون 

لازم نیست تمام حرفایی که اونا میزنن رو بدونی حرفاشون رو نشنو

خودت رو جلوشون کوچیک نکن 

زیاد نرو خونشون کم برو. دیر برو زود بیا 

درباره اونا حرفی نزن مخصوصا با همسرت 

خیلی معذرت میخوام اما ادمای بی شخصیت و لول پایینی هستن اول خودت رو نجات بده 

کم کم همسرت رو 

اگه تونستی درست کنی زندگیت رو ادامه بده 

وگرنه اگه دیدی درست بشو نیست زمانت رو صرفشون نکن

اگر میتونی و میدونی اوضاع بدتر نمیشه باهاشون قطع ارتباط کن و پاپیچ شوهرت نشو کم محلی کن  اگرم ...

باهاشون قطع رابطه کردم ولی شوهرم به زور آشتی کرد باهاشون دوباره 

بنظرت برم خونه بابام چی میشه ؟!

باهاشون قطع رابطه کردم ولی شوهرم به زور آشتی کرد باهاشون دوباره  بنظرت برم خونه بابام چی میشه ...

به نظر من از این شوهر در نمیاد اگر بتونی بری خونه بابات جدا شی بهتره 

عزیزم درکت میکنم سخته همسرت چندسالشه و فرزند چندومه؟ شما الان عقدین یا خونه خودتونین ؟  ب ...

آره واقعا درست گفتین ولی مرد ایطوری به زور اینو میبره اونجا اونا هم الکی پشتش حرف میزنن و اینا تا همیشه ادامه داره نمیزارن این سرش تو کار خودش باشه 

عزیزم درکت میکنم سخته همسرت چندسالشه و فرزند چندومه؟ شما الان عقدین یا خونه خودتونین ؟  ب ...

خیلی حرفات قشنگ بود 

شوهرم 30 سالشه خونه خودمونیم

شوهرم هررر شب باید بره اگه منم نرم میگه تو با خانوادم لج میکنی و ...

بنظرت اگه فردا بازم باهام اینجوری حرف زد برم خونه بابام شاید درست شد و رو عقل اومد

برم بعد چیکار کنم آجی

بعدیه مدت شوهرکن اینجاپیش این باشی چیکارمیکنی

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...