2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم تروخدا همتون بیاین

375 بازدید | 56 پست

سلام بچه ها خیلی حالم بده تروخدا بهم کنایه نزنین تروخدا یه امشب مثه خواهرم باشین😭😭😭

بچه ها من 18.19 سالمه به اجبار خانوادم ازدواج کردم یکساله

خانواده شوهرم خیلی اذیتم کردن برادر شوهر و جاریم بلاهایی سرم آوردن و شوهرم همیشه پشتشون بود 

هزار بار مسخره بابامو کرد برادر شوهرم 

بچه ها سوهرم همش موقع دعوا زنگ میزد به خانوادش باباش میومد هزارتا حرف به من میزد

امشب خونه باباش برادرش زنگ زد به پدر و مادرش جوابشو ندادن گفتن حوصله نداریم ولش کن شوهرم گفت نه من باید جواب بدم گوشیتونو بدین شاید کار داشته باشه منم گفتم به خودشون زنگ زده شاید نخوان جواب بدن شوهرم به من حرف زد که غریبه که نییت میخوام جوابشو بدم تو کاری نداشته باش ادامه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش که اومدیم بیرون من گفتم چرا سرم داد زدی و بهم حرف زدی فردا خانپادت فکر میکنن من از داداشت بدم میاد من گفتم خودشون میگن نمیخوایم جواب بدیم

گفت تو زندگی کن نیستی برو خونه بابات تو شدی بخیل داداشمو زن داداشم زندگیمو خراب کردی و هزارتا حرف دیگه..

من بچه ام تروخدا خواهرانه کمکم کنید

ابجی اشتباه ازاون بوده ت حرف بدی نزدی 

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
بعدش که اومدیم بیرون من گفتم چرا سرم داد زدی و بهم حرف زدی فردا خانپادت فکر میکنن من از داداشت بدم م ...

تو کارشون دخالت نکن تا وقتی رفتارشون آسیبی به شما نمیزنه مهم ترین نکته همینه 

بچه ها تروقرتن راهنماییم کنید من اینقد بچم وقتی قهر میکنم خونه بابام تینقد گریه میکنم و بی قرار میشم ...

خیلی ببخشید دیونه ایی مگه که بخاطر رفتار اشتباه دیگران گریه میکنی..قوی باش زندگیتو فقط خلاصه تو خانواده شوهر نکن خودتو سرگرم پیشرفت خودت کن تا رفتار اونا به چشمت نیاد 

بچه ها پشت سرم پیش دوتا برادر شوهرم هزارتا حرف زدن بعدسم خودشون قهر کردن شوهرم من و به زور برد ممنت ...

فکرنکنم شوهرت ادم بشوباشه

بروخونه بابات

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...