2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم تروخدا همتون بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 56 پست
دلیل اینکه میگم درس بخون چندتا چیزه  اول و مهم ترینش اینکه زمانت رو درست استفاده میکنی و برای ...

اونا کلا با همه اینجورین حتی طرف رییس جمهور باشه فقط باید شوخرت پشتت باشه که نتونن بگن 

وگرنه درس براشون فرقی نمیکنه

خودمم تو فکرش هستم که برم درسمو ادامه بدم

منطورت از زن کامل نبودن یعنی چی آجی توضیح میدی

توضیح دادم 

ببین یه زن کامل حرف مردم براش مهم نیست 

یه خانم خود ساخته اس 

نمیگم نیستی میشی👌

منم سن تو توی خانوادمون مشکلاتی داشتیم که الکی خودم رو درگیر خاله زنک ها میکردم طبیعیه👌

با کتاب خوندن و زمان رو برای خودت استفاده کردن میتونی خیلییییی رشد کنی و به کمال برسی

کتابای خوب بخون 

دنبالش باش و براشون زمان بزار

نیاز نیست بخری 

توی تلگرام همه ی این کتابا هست 

همسرت بدونه که تو کتاب زیاد میخونی 

مثلا اولین کتاب که باید بخونی زنان زیرک یا اثر مرکب باشه👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا کلا با همه اینجورین حتی طرف رییس جمهور باشه فقط باید شوخرت پشتت باشه که نتونن بگن  وگرنه ...

اره قبول دارم عزیزم👌

مشکل اصلی رفتار همسرته 

اما من حدس میزنم بخاطر فاصله سنیتونه 🤔🤔🤔

خودت فکر میکنی دلیل دیگه ایی هست؟؟

توضیح دادم  ببین یه زن کامل حرف مردم براش مهم نیست  یه خانم خود ساخته اس  نمیگم نی ...

درست میگی باشه حتما

زنان زیرک رو تا نصفش خوندم 

فقط یه سوال بنظرت بخاطر رفتار امشبش چیکار کنم

اره قبول دارم عزیزم👌 مشکل اصلی رفتار همسرته  اما من حدس میزنم بخاطر فاصله سنیتونه 🤔🤔🤔 خو ...

خودم فکر میکنم شوهرم هنوز تو مجردیشه و اینکه یکی دو بار رفتم خونه بابام خیلی خیلی بهتر شده و دیگه رفتار بدش رو تکرار نکرده مثلا همش زنگ میزد پدر و مادرشو میاورد تو دعوا هرکاری کردم درست نشد تا اینکه یه شب که بازم تکرار کرد خودش و باباش هرررچی از دهنشون دراومد گفتن منم قهر کردم رقتم بعدش رفتارشو کاااامل ترک کرد حالا حس میکنم چون چندبار گفته برم نرفتم اینجوری حس قدرت گرفته

توضیح دادم  ببین یه زن کامل حرف مردم براش مهم نیست  یه خانم خود ساخته اس  نمیگم نی ...

مثلا من اثر مرکب رو فقط ویس هاش رو گوش کردم

زمانی که کار خونه میکنم حتما باید یه چیزی بشنوم 

یا شاهنامه رو من صوتی گوش دادم 

اتاقم رو مرتب میکنم یا کاری که نیاز به تمرکز کامل نداره شاهنامه گوش میدم

یا چندتا از  سخنرانی های دکتر حبشی

خودم فکر میکنم شوهرم هنوز تو مجردیشه و اینکه یکی دو بار رفتم خونه بابام خیلی خیلی بهتر شده و دیگه رف ...

صلاح زندگیت رو خودت میدونی. 

من نظرم اینه تو سعی کن و استفاده از این ترفند یا تهدید که بری خونه بابات رو برای کارای دشوارتر بزار 

من شرایط همسرت حتی اخلاقش رو نمیدونم خودت بسنج

البته اینکه تو گفتی میرم و نرفتی و اون الان منتظره تو بری دلیلش چیه؟؟ مطمئنی دنبالت میاد و این کار میتونه کمکت کنه؟؟

صلاح زندگیت رو خودت میدونی.  من نظرم اینه تو سعی کن و استفاده از این ترفند یا تهدید که بر ...

نه منتظر نیست

منظورم اینه چون میدونه همیشه هستم این رفتار و کیکنه اگه بدونه میرم راحت هر حرفی رو نمیزنه

بنظرت ممکنه دنبالم نیاد آخه چند روز دیگم تولدمه

آخرش که مجبوره بیاد

مثلا من اثر مرکب رو فقط ویس هاش رو گوش کردم زمانی که کار خونه میکنم حتما باید یه چیزی بشنوم  ...

اثر مرکب خوبه ؟!تاثیری داره ؟!

منم همیشه فیلمی چیزی میزارم و کارامو انجام میدم

نه منتظر نیست منظورم اینه چون میدونه همیشه هستم این رفتار و کیکنه اگه بدونه میرم راحت هر حرفی رو نم ...

نمیدونم 

بعضی وقتا شوهرا نمیان و میگن همونجا بمون😬 

راستی پیشاپیش تولدت مبارک❤️❤️

امیدوارم تولدت یه تحول جدید و همراه با اتفاقات خیلی خوب و خوشحالی باشه برات❤️❤️😍😍

نمیدونم  بعضی وقتا شوهرا نمیان و میگن همونجا بمون😬  راستی پیشاپیش تولدت مبارک❤️❤️ امید ...

آره این کار و هم کرده شوهرم چند بار

ممنونم عزیزم شما خیلی مهربون و فهمیده هستی امیدوارم یه روزی منم مثل شما بشم