2777
2789
عنوان

پوست شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 8741 بازدید | 258 پست
تو همین تاپیک خیلیا مخالف نظر شما بودن بازم با قاطعیت حرف زدید پس معلومه کی حالش خوب نیس .....در ضمن ...

خب بزنم بهتو چرا فشار اومده? منم با نظر خیلی ها مخالفم ولی خب تحلیلشونه باید حمله و بی ادبی کنم? ..... واقعا خنده دارید 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خدا خیرت بده چقدر خندیدم  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رضا خیلی آشنا و رفیق داره نیازی به هزینه کردن نیست کاره لیلا نمیتونه باشه هیچ ادمی بچشو زجر نمیده ب ...

نمیدونم والا این تاپیک بدتر گیجمون کرد ای بابا 

هر کدوم فرضیه ی خودمونو داشتیما  

یبار میگم یه کفتاره  در قالب پوست شیر که بیشتر از همه ب رضا میخوره چون از لحاظ مرام و رفاقت خیلی بالاتره نسبت ب بقیه و اسم فیلم فقط ب همین آدم میخوره 

یبار میگم کار بهزاد و لیلاست 

😑 
بهزاد وادارش کرده لیلا هم خبر داره 

بهزاد ک داشت میرفت با زنش و دخترش چرا باید بسوزونه نعیم رو؟؟؟ نعیم همش یه هفته بود آزاد شده بود. نقشه ی این قتل از قبل چیده شده بود بهزاد رو گذاشتن ک ذهن همه ب سمت اون منحرف شه هیچکارس فک کنم.

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
صدرا شمال بود دیگه چرا باید بدون این که کاری کنه برگرده .ولی صدرا نیس چون اینقد خنگه ک پلیس راحت فهم ...

من به رضا مشکوک بودم حالا صدرام اضافه شد ولی رضا با نعیم بود پس کی ساحل و از در پشتی برد بیرون چون اون آدم زرنگ بعید میدونم هم دست داشته باشه

قاتل هرکیه دوست در قالب دشمنه

من میگم کار بهزاده توگوگل خوندم ک اون زن وپسری ک اول فیلم نشون داد ‌زن صیغه ای رضا اونجاکارمیکرد عروس ونوه بهزاده یازن بهزاده نعیم توگذشته پسر یادختر بهزادو ب قتل میرسونه البته کار دوستاش بوده بهزادم میخواد انتقام بگیره و لیلاهم بخاطر این طلاق دادک کاراش راحت پیش بره اگ یادت باشه روز قتل ساحل بهزاد باکفشای گلی اومد ممکنه کار اون باشه

من به رضا مشکوک بودم حالا صدرام اضافه شد ولی رضا با نعیم بود پس کی ساحل و از در پشتی برد بیرون چون ا ...

اونی ک ساحل رو فراری داد اصل کاری نیست. اونم یه اجیر شده اس. اصل کاری کنار نعیم داره باهاش میچرخه و بازیش میده

بهزاد ک داشت میرفت با زنش و دخترش چرا باید بسوزونه نعیم رو؟؟؟ نعیم همش یه هفته بود آزاد شده بود. نقش ...

میگی کار رضاس؟

ینی رضابخاطر مغازه طلافروشی ک‌ با نعیم‌زد آدم پولداری شده باشه و اون زن و بچه ک مژگان میرفت پیششون خونواده ی رضان؟

ینی ب کل رضا رو تخریب کردم رف  

😑 
اونی ک ساحل رو فراری داد اصل کاری نیست. اونم یه اجیر شده اس. اصل کاری کنار نعیم داره باهاش میچرخه و ...

اینم تئوری درستیه شاید این باغ انتهای کار نیست اینم یه حلقه زنجیره .... 🤔🤔 کاش هفته ای چند قسمت بود😂😂

نمیدونم والا این تاپیک بدتر گیجمون کرد ای بابا  هر کدوم فرضیه ی خودمونو داشتیما     ...

رضا همیشه و هر لحظه پیش نعیم بود از طرفی هنوز معلوم نشده چرا انقدر داره مرام خرج نعیم میکنه از طرفیم یه جوری داره پیش میره که همیشه یه قدم از پلیسا جلوترن رضا میتونه ی انگیزه ی قدیمی داشته باشه 

میگی کار رضاس؟ ینی رضابخاطر مغازه طلافروشی ک‌ با نعیم‌زد آدم پولداری شده باشه و اون زن و بچه ک مژگا ...

امیدوارم کار رضا نباشه ولی فک کنم هس

اینم تئوری درستیه شاید این باغ انتهای کار نیست اینم یه حلقه زنجیره .... 🤔🤔 کاش هفته ای چند قسمت بو ...

نه بابا حالا حالاها ادامه داره چون آدم اصلی با نعیم داره میچرخه تا نعیم چن نفر و بکشه و عذاب بکشه. اگه دست پلیس باشه زودتر پیدا میکنن چون پلیس ب همه شک داره رفیق و عشق و اینا حالیش نیس