2777
2789
عنوان

پوست شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 8740 بازدید | 258 پست
من میگم کار بهزاده توگوگل خوندم ک اون زن وپسری ک اول فیلم نشون داد ‌زن صیغه ای رضا اونجاکارمیکرد عرو ...

آره دیگه منم میگم احتمالا همینه چون قسمت قبل زوم کرد رو پای قاتل پاش میلنگید بهزاد هم می‌لنگهه

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ی ترس صدرا ک میگید واس اینه ک می‌ترسه کار دوس دختر سابقش ازآب دربیاد  اصلا شکتونو از صدرا ...

شیر چیه بابا سوسکم به اون‌نمیخوره بچه سوسول

شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗
دقیقا  چرا چیشده همه کراش زدن رو پروانه

من عجیب کراش زدم‌رو صدرا لعنتی نگاه کردنش هم کراشه

شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗
حرف کجا عمل کجا. نمیدونم من اینجوری حدس می‌زنم. آدم از غریبه اینجوری ضربه نمیخوره اینقد دقیق و حساب ...

افرین آدم همیشه حواسش به دشمنش هسن ولی به دوست نه

واسه همین عکس پروفایلت ساحله😂😉

اره🤣🤣

کلا خیلی سریالش رو دوست دارم

رضا قسمت قبل گفت من هرچی باشم ناموس حالیمه کار اون نیس

اون‌حرومزاده نریمان رو که نعیم گرفت به هفت جد اون ور ترش قسم خورد پن به دخترت دست نزدم تهش چی شد

افرین آدم همیشه حواسش به دشمنش هسن ولی به دوست نه

رضا چیزی برای از دست دادن نداره داره میمیره. اگه کار بهزاد بود راحت نعیم رو میکشت و تمام چرا باید زجرش بده. ولی امیدوارم کار رضا نباشه ولی هس

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
اخه کدوم مادری میاداعتمادکنه به چهارتاغریبه دخترشوبده دست اوناک اینهمه بلاسرش بیادک میخادبره خارج کا ...

دقیقا مسخره ترین دلیلی بود که دیده بودم تا الان

مادر ساحل خیلی بی رحم باشه دلش نمیاد دخترش رو بده دست چهار تا از خدا بی خبر که بهش تجاوز کنن یکن فکر کنین

اونی ک ساحل رو فراری داد اصل کاری نیست. اونم یه اجیر شده اس. اصل کاری کنار نعیم داره باهاش میچرخه و ...

افرین اون آدم توی ویلا نفر اصلی نیست برعکس فکر همه که میگن اون اصلیه نفر اصلی کنار نعیم داره مثل چرخ و فلک هی دورش میزنه

دقیقا مسخره ترین دلیلی بود که دیده بودم تا الان مادر ساحل خیلی بی رحم باشه دلش نمیاد دخترش رو بده د ...

چقدجالبه تو این تاپیک چندتا عقل کل خیال کردن فقط خودشون بلدن‌ تجزیه تحلیل کنن. باشه عزیزم قول میدیم بی فکر دهنمونو وا نکنیم 

خوبه گفتم بهزاد مجبورش کرده لیلا سرخود نقشه نکشیده ک دخترمو ببرید زجر بدید فلان‌

همش کار بهزاده  ک‌لیلارو بفرسته پیش نعیم و اینکاراروبکنه 

دخترش گرو گرفته خب مادره همه کار میکنه ک بهزاد بلایی سر دختره نیاره

اگرم دقت کرده باشین قسمت اول تو کوچه ای ک نعیم با دخترش قرار گذاشته بود یه ماشین‌محکم اومد رد شد خاست نعیم رو زیر بگیره 

بعد ک‌دیدن نمیتونن نعیم رو از سر راه وردارن نقشه چیدن ک‌بندازنش زندون

😑