طنازیم مدیر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 7561 عنوان پوست شیر | مشاهده متن کامل بحث + 8740 بازدید | 258 پست چقدر منقلب شدم این قسمت یعنی کار کی میتونه باشه بچه ها چرا انقدر اذیت کرد نعیم رو شما شک تون به کی هست میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره 1401/11/08 | 15:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
medisa1402 عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 4726 افرین اون آدم توی ویلا نفر اصلی نیست برعکس فکر همه که میگن اون اصلیه نفر اصلی کنار نعیم داره مثل چرخ ... آره ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
bestyfriends عضویت: 1401/05/15 تعداد پست: 1451 چقدجالبه تو این تاپیک چندتا عقل کل خیال کردن فقط خودشون بلدن تجزیه تحلیل کنن. باشه عزیزم قول میدیم ... باشه ما بد شما خوب بعدم بهتره شما یکم به امضات عمل کنی سرت تو لاک خودت باشه من اصلا کامنت شمارو ریپ نزدم که اینطوری فشار میاد بهت شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗
sisili70 عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 9090 باشه ما بد شما خوب بعدم بهتره شما یکم به امضات عمل کنی سرت تو لاک خودت باشه من اصلا کامنت شمارو ریپ ... اولا که لاکت تو سر خودت باشه. نه سرت تو لاکت امضامو تحریف نکن بعدم مخاطب کامنتت من بودم 😑
bestyfriends عضویت: 1401/05/15 تعداد پست: 1451 اولا که لاکت تو سر خودت باشه. نه سرت تو لاکت امضامو تحریف نکن بعدم مخاطب کامنتت من ب ... ببین من مخاطب کامنتم پرپا جان بود که خیلی عاقلانه جوابت رو داده بود من با تو اصلا کاری ندارم بار آخرت هم باشه ریپمیزنی شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗
sisili70 عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 9090 ببین من مخاطب کامنتم پرپا جان بود که خیلی عاقلانه جوابت رو داده بود من با تو اصلا کاری ندارم بار آخر ... هه منم باهات کاری ندارمیه جوری میگه ریپ نزن انگار کیهه بیا برو بابا.تو گفتی مسخره ترین چیزی بود ک تو این تاپیک خوندی خب وقتی نظر بقیه رو مسخره میدونی و احترام نمیزاری مطمئن باش بی جواب نمیمونی توام دیگه ریپ نزن وقت کل کل کردن باهاتو ندارم 😑
bestyfriends عضویت: 1401/05/15 تعداد پست: 1451 هه منم باهات کاری ندارمیه جوری میگه ریپ نزن انگار کیهه بیا برو بابا. تو گفتی مسخره ترین چیز ... تو فکر کردی کی هستی پرنسسببین در حد شعور من نیستی باهات دهن به دهن بزارم فهمیدی عزیزم حالا هم بدو برو شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗
aaanillll عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 2137 کارگردان ونویسنده ی فیلم که از قضا ایرانی هم نیستن انگار چیز هایی که برای ما جالبه خوب میشناختن و ذهن خلاقی هم داشتن. واقعاً حدسش سخته ܟ߭ܥߊࡅ࡙ߊܝܝ݅ܝܭܝࡅߺ߳ࡉ🌱
کیک_شکلاتی_هستم عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 825 خداروشکر داره واقعا من دعا کردم کاش میمرد ۳ نفر بهش تجاوز کردن بعد الان زتدس بنظرت با مرک براش فرقی ... آره اینم هست.. Army
طنازیم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 7561 ناپدری ساحل بهش شک دارم منم بهش شک کردم بخاطر یه دروغ همه چی رو بهم ریخت مگه میشه چجوری دلش اومد زنشو بندازه تو خیابون میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
طنازیم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 7561 خداروشکر داره واقعا من دعا کردم کاش میمرد ۳ نفر بهش تجاوز کردن بعد الان زتدس بنظرت با مرک براش فرقی ... به نظرم بخاطر همین صدرا یکم مردد شد بعد از شنیدن اینکه زنده اس نه؟؟ میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
goldmen عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 970 منم بهش شک کردم بخاطر یه دروغ همه چی رو بهم ریخت مگه میشه چجوری دلش اومد زنشو بندازه تو خیابو ... اگه یادت باشه اون شب بارونی که اومد خونه کفشاشم گلی بودبه نظرم شاید کار همین ناپدریه باشه... + ترس یه مدل مریضیه؛ اگه بهش مبتلا بشی و درمانش نکنی، کل وجودتو میگیره- چجوری میشه درمانش کرد؟! + باید باهاش رو به رو بشی...
تبسم۹۳ عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 14443 ناپدری ساحل،،،رضا نیست چون با معرفت دیدین رفت خونه رو زد نام زنش،؟صدرا هم بچه خونگیه از این عرضه ها نداره،،میمونه ناپدریه،،،ولی فیلم ایرانیه میبینی آخرش طرف رفیق بچگی نعیم از آب درمیاد که ما اصلا تو فیلم ندیدیمش
طنازیم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 7561 تاپیک رو آخرش بیارید بالا ببینیم کی درست گفته خدایی باشه عزیزم حتما میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
عههه_علیه عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 191 صمد کی بود؟یادم نمیاد😐 👸🏻ѕнє ιѕ єνοℓνιиg αи∂ ιм ѕнє .🩵❄️🦋🌊💙.
طنازیم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 7561 ناپدری ساحل،،،رضا نیست چون با معرفت دیدین رفت خونه رو زد نام زنش،؟صدرا هم بچه خونگیه از این عرضه ها ... اره احتمالش هست میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره