2777
2789
عنوان

پوست شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 8740 بازدید | 258 پست
چقدجالبه تو این تاپیک چندتا عقل کل خیال کردن فقط خودشون بلدن‌ تجزیه تحلیل کنن. باشه عزیزم قول میدیم ...

باشه ما بد شما خوب بعدم بهتره شما یکم به امضات عمل کنی سرت تو لاک خودت باشه من اصلا کامنت شمارو ریپ نزدم که اینطوری فشار میاد بهت

شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باشه ما بد شما خوب بعدم بهتره شما یکم به امضات عمل کنی سرت تو لاک خودت باشه من اصلا کامنت شمارو ریپ ...

اولا که لاکت تو سر خودت باشه. نه سرت تو لاکت  امضامو تحریف نکن  

بعدم مخاطب کامنتت من بودم 

😑 
اولا که لاکت تو سر خودت باشه. نه سرت تو لاکت   امضامو تحریف نکن   بعدم مخاطب کامنتت من ب ...

ببین من مخاطب کامنتم پرپا جان بود که خیلی عاقلانه جوابت رو داده بود من با تو اصلا کاری ندارم بار آخرت هم باشه ریپ‌میزنی

شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗
ببین من مخاطب کامنتم پرپا جان بود که خیلی عاقلانه جوابت رو داده بود من با تو اصلا کاری ندارم بار آخر ...

هه منم باهات کاری ندارم‌یه جوری میگه ریپ نزن انگار کیهه 

بیا برو بابا.

تو گفتی مسخره ترین چیزی بود ک تو این تاپیک خوندی خب وقتی نظر بقیه رو مسخره میدونی و احترام نمیزاری  مطمئن باش بی جواب نمیمونی 

توام دیگه ریپ نزن وقت کل کل کردن باهاتو ندارم 

😑 
هه منم باهات کاری ندارم‌یه جوری میگه ریپ نزن انگار کیهه  بیا برو بابا. تو گفتی مسخره ترین چیز ...

تو فکر کردی کی هستی پرنسس

ببین در حد شعور من نیستی باهات دهن به دهن بزارم فهمیدی عزیزم حالا هم بدو برو

کارگردان  ونویسنده ی فیلم که از قضا ایرانی هم نیستن انگار چیز هایی که برای ما جالبه خوب می‌شناختن و ذهن خلاقی هم  داشتن. واقعاً حدسش سخته

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
ناپدری ساحل بهش شک دارم

منم بهش شک کردم 

بخاطر یه دروغ همه چی رو بهم ریخت مگه میشه چجوری دلش اومد زنشو بندازه تو خیابون

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
خداروشکر داره واقعا من دعا کردم کاش میمرد ۳ نفر بهش تجاوز کردن بعد الان زتدس بنظرت با مرک براش فرقی ...

به نظرم بخاطر همین صدرا یکم مردد شد بعد از شنیدن اینکه زنده اس نه؟؟

منم بهش شک کردم  بخاطر یه دروغ همه چی رو بهم ریخت مگه میشه چجوری دلش اومد زنشو بندازه تو خیابو ...

اگه یادت باشه اون شب بارونی که اومد خونه کفشاشم گلی بود

به نظرم شاید کار همین ناپدریه باشه...

+ ترس یه مدل مریضیه؛ اگه بهش مبتلا بشی و درمانش نکنی، کل وجودتو می‌گیره- چجوری می‌شه درمانش کرد؟! + باید باهاش رو به رو بشی...

ناپدری ساحل،،،رضا نیست چون با معرفت دیدین رفت خونه رو زد نام زنش،؟صدرا هم بچه خونگیه از این عرضه ها نداره،،میمونه ناپدریه،،،ولی فیلم ایرانیه میبینی آخرش طرف رفیق بچگی نعیم از آب درمیاد که ما اصلا تو فیلم ندیدیمش

صمد کی بود؟یادم نمیاد😐

👸🏻ѕнє ιѕ єνοℓνιиg αи∂ ιм ѕнє                                                                                                                                                  .🩵❄️🦋🌊💙.
ناپدری ساحل،،،رضا نیست چون با معرفت دیدین رفت خونه رو زد نام زنش،؟صدرا هم بچه خونگیه از این عرضه ها ...

اره احتمالش هست