2777
2789
عنوان

پوست شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 8740 بازدید | 258 پست

اینکه یک هو یک قاتل بردارند بیارند که یکجوری میشه این همه مقدمه چینی کردن به نظرم کار کسی هست که با نعیم مشکل داره تو زندان و هم اینکه هم دست قاتل درختی بوده و از نظر هم دست قاتل درختی بودن یا فرار کرده یا خواسته شبیه سازی کنه رضا قکرنکنم باشه صدرا بچه خونگیه بهزاد هم خیلی بد میشه که

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کار صدرا و رل سابقش نمیشه چون خیلی سوسول بازی میشه فیلم

کار رضام ب ی دلیل نمیتونه بشه ک اسم رضا واس جنایت کار و قاتل نمیزارن ک

بنظرم ی ادم ت گذشتس ک داره انتقام میگیره مثلا رفیقای نعیم ک قبلا خلافکاری میکردن با هم

بهزاد ام دوسش داش اخ ولی شاید بخاطر انتقام از لیلا ک بش نگفته بود نعیم زندس انجام داده ک باز چرت میشه 

پس ی دوست قدیمیه

فیلمم من کامل ندیدم 😂😂😑

اینکه یک هو یک قاتل بردارند بیارند که یکجوری میشه این همه مقدمه چینی کردن به نظرم کار کسی هست که با ...

به نظرم بهترین حدس همین بود دقیقا 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
به نظرم بهترین حدس همین بود دقیقا 

قربونت برم عزیزم

میگند بهزاد باشه اخه مثلا بهزاد زن و بچه داشته باشه و بهشون دوست نعیم تجاوز کرده باشه مثلا اطلاع نداشته باشه و نعیم رو مقصر بدونه به نظرتون تو این سال ها به ساحل به عنوان پدر حس پیدا نکرده که بهش تجاوز نکنند؟

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!

با خوندن نظرات حس میکنم باید یه دور دیگ فیلم رو ببینم😂😂😂الان انقد گیج شدم ک واقعا نمیتونم حتی حدس بزنم کار کیه اگ کار رضا باشه خیلی ناراحت میشم😔😂من دوس دارم فقط زودتر اون صحنه هایی رو نشون بده ک داره پیام میده ب نعیم اونجا ک فیلم میگیره خلاصه تمام اون لحظه هایی ک ساحل پیشش بوده...

رویاهاتو زندگی کن! 🕊🤍
با خوندن نظرات حس میکنم باید یه دور دیگ فیلم رو ببینم😂😂😂الان انقد گیج شدم ک واقعا نمیتونم حتی حدس ...

دقیقا منم منتظرم ببینم کیه 

کی فردا میشه

نمیدونم احساس میکنمساحل مشکل روانی داره یا میخاسته جلب توجه کنه پدرو مادرش باهم باشن 

اینم میتونه باشه