2777
2789
عنوان

پوست شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 8741 بازدید | 258 پست
انشاالله پایانش هم خوب باشه یه ملت افتادن به جون هم

میبینی تو رو خدا حق نداریم راجع به سریال نظر بدیم نظر شخصی میدیم توهین میکنن بعد دنبال آزادی بیانن ... خدا به داد این ملت برسه بی خود نیست عصبی ترین مردم جهان و داریم😂😂😂

خب بزنم به شما چرا فشار اومده? میخوای سیمرغ بلورین کارگردانی و بدم به شما 🤔🤔 حالت خوبه? یه سریالها ...

ن من احتیاجی ب سیمرغ بلورین ندارم ب کار شما بیشتر میاد 😂 آها تحلیل گر خوبی هم هستی جایزه اینم باید بهتون بدن

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن من احتیاجی ب سیمرغ بلورین ندارم ب کار شما بیشتر میاد 😂 آها تحلیل گر خوبی هم هستی جایزه اینم باید ...

بده عزیز اگر از فشاری که بهت میاد کم میشه هر چی جایزه داری بده به من خدا به داد اطرافیانت برسه😂😂😂

من کاری ب رضا ندارم ولی میدونم کار صدرا نیس ....احتمال زیاد کار بهزاده

آره اونم هس چون خیلی با خاری و خفت زنشو آواره کرد. نعیم داره بازی میخوره از یه دوست مطمئنم چون چیده شده همه چی 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
پس چرا رفت دسته نریمانو از گور کشید بیرون که گوشیشو چک کنه 

چون بهزاد داره بهش فشار میاره تهدیدش کرده ک این نقشه رو بچینه لیلا از جزئیات خبر نداره ولی حس میکنم ویلاها و خط جدید و اون همه آدم اجیر کردن کار یه آدم فقیر مث رضا نیس

😑 
بده عزیز اگر از فشاری که بهت میاد کم میشه هر چی جایزه داری بده به من خدا به داد اطرافیانت برسه😂😂😂

اطرافیان از آدمی ک بی فکر حرف میزنند بیشتر ضربه میخورن😉😉😉😉😉🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آره اونم هس چون خیلی با خاری و خفت زنشو آواره کرد. نعیم داره بازی میخوره از یه دوست مطمئنم چون چیده ...

خدایش صدرا مشکوک نبود این قسمت? من چند قسمت قبل گفتم کار رضاست ولی این قسمت له صدرا مشکوک شدم

موافقم 👌

غریبه میاد میزنه میکشه میره. ولی دوست میاد میچزونه چون جای زخم هاتو بلده میدونه چجوری آتیش ت بزنه. یکی از رفیقاشه ک الان باهاشه و داره بازیش میده تا الکی الکی قاتل بشه 

باشه واقعا حالت خوش نیست 😂😂

تو همین تاپیک خیلیا مخالف نظر شما بودن بازم با قاطعیت حرف زدید پس معلومه کی حالش خوب نیس .....در ضمن دیگه رپلای نکن حیف وقت و حوصلمه😂😂😂😂

چون بهزاد داره بهش فشار میاره تهدیدش کرده ک این نقشه رو بچینه لیلا از جزئیات خبر نداره ولی حس میکنم ...

رضا خیلی آشنا و رفیق داره نیازی به هزینه کردن نیست

کاره لیلا نمیتونه باشه هیچ ادمی بچشو زجر نمیده بدون هیچ دلیلی

ولی مشکوک ترین ادم بهزاده

خدایش صدرا مشکوک نبود این قسمت? من چند قسمت قبل گفتم کار رضاست ولی این قسمت له صدرا مشکوک شدم

صدرا شمال بود دیگه چرا باید بدون این که کاری کنه برگرده .ولی صدرا نیس چون اینقد خنگه ک پلیس راحت فهمید شمال بوده در صورتی ک قاتل اصلی خیلی باهوشه ولی احتمالش هست ک صدرا هم خبر داشته باشه از یه چیزایی