2777
2789
عنوان

حق طلاق

456 بازدید | 19 پست

من پریشب خاستگاریم بود خانواده ها صحبت کردن چون غریبه بودن و نمیشناختن شرایطو سخت گرفتن مهریه از قانونی ی مقدار بالاتر و حق طلاقم با من اونجا یه مقدار بحث کردن اما بعدش گفتن باشه وقتی نظر دامادو میخواستن داماد سکوت میکرد یا سرشو تکون میداد 

تا اینکه دیشب گفت من حرف دارم با بابات گفت دیشب اگ چیزی نگفتم اول به خاطر تو بعد بابات و این حرفا نمیدونم از اینجا ک رفتن خانوادش چیزی گفتن یا چی اما گفت اگ حق طلاق با تو باشه من نمیمونم چون تو احساسی هستی و ممکنه بری سر ی موضوع مسخره منم اولش ک حرف رفتن نزده بود گفتم برای من اهمیتی نداره با کیه کسی ک اذیته میره اما وقتی حرف رفتن زد گفتم برو

بیاین چتا رو بزارم ب نظرتون چ کنم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرا با کسی که خوب نمیشناسینش میخوای ازدواج کنی دخترجون آدم کسی که می‌شناسه تو زرد در میاد وای به حال اونی که نمی‌شناسی

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی
حق طلاق چیز خوبیه بتونی بگیری ولی راس میگه یهو طرف سر احساسات ول میکنه میره

برعکسشم هست.

مردا تا زنه یه کم بد اخلاقی میکنه یا گوش به فرمانشون نیست میگن پاشو برو خونه بابات. خیلی راحت طلاق میدن.

بعدشم کدوم زنی خوشش میاد بیوه بشه؟ خیلی تو این مملکت موقعیت برای خانمهای طلاق گرفته خوب و طلاییه که بخاطر احساسات بیاد زندگیشو خراب کنه بره؟

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
من خانم نیستم اگر خودمم بودم حق طلاق رو نمیدادم ولی اگر خانمم هر وقت بخواد جدا بشه قبول میکنم چون نظ ...

همه که مثل شما نیستن، چه تضمینی هست

یهو طرف بد از اب درومد و گفت طلاقم نمیدم

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

به اون آقا بگو اول اطلاعاتت رو ببر بالا بعد نگران بشو.بگو حق طلاق هم با من باشه باید علت طلاق رو در دادگاه اثبات کنم قاضی با یه کاغذ حکم نمی‌ده به طلاق .اگه به من و عقلم اعتماد نداری پس چطور میخوای یه عمر با من زندگی کنی ممکنه همین الآنم احساساتی شده باشم و الکی جواب مثبت بدم. پس از همین الان اگر قراره همسرت بشم منو درست قضاوت کن

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
به اون آقا بگو اول اطلاعاتت رو ببر بالا بعد نگران بشو.بگو حق طلاق هم با من باشه باید علت طلاق رو در ...

👌🏻👌🏻👌🏻

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤
به اون آقا بگو اول اطلاعاتت رو ببر بالا بعد نگران بشو.بگو حق طلاق هم با من باشه باید علت طلاق رو در ...

نه وقتی توی سند ازدواج بنویسن میشه سند رسمی نیازی به دلیل نداره . ضمن اینکه خیلیا وکالت میگیرن 

من خانم نیستم اگر خودمم بودم حق طلاق رو نمیدادم ولی اگر خانمم هر وقت بخواد جدا بشه قبول میکنم چون نظ ...

شما آقایون از حق طلاق استفاده میکنید تا مهریه رو همسرتون ببخشه.دوست من هشت ساله همسرش توی دادگاه میگه طلاق نمی‌دم دوستش دارم ولی توی خونه میگه مهریه رو ببخش حق و حقوقت ببخش تا طلاقت بدم.ما هم امنیت نداریم از دست شما مردا.بعد طلاق هم زن واقعا باید از صفر شروع کنه و شرایط با حرف و حدیث مردم خیلی سخته مخصوصا پیدا کردن شغل.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
شما آقایون از حق طلاق استفاده میکنید تا مهریه رو همسرتون ببخشه.دوست من هشت ساله همسرش توی دادگاه میگ ...

حرفاتون رو تا حدودی قبول دارم ولی مگه امنیت صرفا با مهریه یا حق طلاق حل میشه ؟ 

نه وقتی توی سند ازدواج بنویسن میشه سند رسمی نیازی به دلیل نداره . ضمن اینکه خیلیا وکالت میگیرن 

وقتی اقدام میکنن دوره مشاوره و دادگاه رو باید بگذرونن.چه از طرف مرد و‌چه از طرف زن  پیامک دادخواست طلاق هم برای مرد می‌ره .مگر اینکه با پول مسئول رو بخرن که غیابی و بدون رفتن پیامک حکم نهایی صادر بشه. همسر من حقوقی هست و اطلاع دارم.

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز