2777
2789
سلام عزیزم من ۲ ساله با همسرم ازدواج کردم دوتا پسر داره من حس دوست داشتن نسبت بهشون ندارم این طبیعیه ...

عزیزم اگ فک کنی ک اونا مادر ندارن برات راحتتر میشه هضم این موضوع و محبت کردن بهشون 

سلام عزیزم من ۲ ساله با همسرم ازدواج کردم دوتا پسر داره من حس دوست داشتن نسبت بهشون ندارم این طبیعیه ...

معلومه که طبیعیه، شما باید سعی کنید رفتارتون درست و خدا پسندانه باشه، حتما که نباید دوست داشته باشید یا خودتونو برا حس نداشته سرزنش کنید 

کاملا طبیعیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم ولی خیلی مهربونه البته قبلنا نبوده الان خیلی خوبه دوسش دارم اونم ما رو خیلی دوست داره مامان ...

چه عالی انشاالله همیشه کنار هم خوشحال و خوشبخت باشین 

طببعیه عزیزم مادرشوهر من نامادری شوهرمه هیچ حسی بهش نداره یکسالم نبینتش سراغی نمیگیره حتما ما باید زنگبزنیم ک اونم یادش بیاد خیلی وقته ازمون خبری نداره

کلا بنظر من این احساس بین نامادری ها یکسانه ممکنه ب بچه های شوهرشون یک در هزار علاقه پیدا کنن بعضیاشون

اما خیلیا هیچ حسی ندارن 

آنچه هرگز شرح نتوان کرد حال من است....
چه عالی انشاالله همیشه کنار هم خوشحال و خوشبخت باشین 

فدااتشم مرسی

‍م‍‌ا ب‍‌را‍ی ک‍‌س‍‌ی کِ‌‍ہ ان‍‌دک‍‌ی ح‍‌ال‍‌م‍‌ان ‍را ب‍‌ف‍‌ه‍‌م‍‌د ج‍‌ان ‍م‍‌ی‍‌ده‍‌ی‍‌م
طببعیه عزیزم مادرشوهر من نامادری شوهرمه هیچ حسی بهش نداره یکسالم نبینتش سراغی نمیگیره حتما ما باید ز ...

پس طبیعیه اما خب من خیلی بهشون محبت میکنم سعی میکنم بهشون نزدیک بشم اما فکر میکنم اونا هنوز منو قبول ندارن

پس طبیعیه اما خب من خیلی بهشون محبت میکنم سعی میکنم بهشون نزدیک بشم اما فکر میکنم اونا هنوز منو قبول ...

درست میشه باور کن همسرم من با خواهر و برادرش خیلی زن باباشون رو دوست دارن چون از بچگی پیششون بوده ولی اون خانم بهشون مهر نداره ۱۱ساله عروسشم محبت مادرانه ندیدم

آنچه هرگز شرح نتوان کرد حال من است....
سلام.چرا دوستشون نداری؟

اخه بچمو اذیت میکنن لجمو در میارن با اینکه من تمام تلاشمو کردم همه چی خوب پیش بره اما نمی‌دونم چرا هنوز واقعیت زندگیشونو قبول نمیکنن

درست میشه باور کن همسرم من با خواهر و برادرش خیلی زن باباشون رو دوست دارن چون از بچگی پیششون بوده ول ...

البته زن عموی خودمم نا مادری بچه های عمومه اونم دقیقا همینطوریه هیچ حسی نداره بهشون