2777
2789
چون قراره با کسی ازدواج کنم که بچه داره

وای عزیزم به نظر من با کسی که بچه داره ازدواج نکن حتما پشیمون میشی من الان ازدواج کردم پشیمونم با اینکه شوهرم مرد فوق العاده ای اما کل خانواده شوهر ازت انتظار دارن دیگه هیچ وقت نمیتونی برای خودت یه لحظه هم زندگی کنی حتی یه لحظه بخوای بچشو تنها بزاری هزار جور حرف می‌شنوی تازه اینقدر مسئولیت داره اگه یه اتفاقی براش بیوفته هزارتا پدرو مادر پیدا می‌کنه به نظر من نکن زندگیت سیاه میشه مثل من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالشونه؟مادرشون فوت کرده؟

پسرای شوهرم یکی ۸ سالشه یکی ۱۰ سالشه ولی خیلی بزرگتر از سنشون رفتار میکنن و حرف میزنن نه مادرشون ازدواج کرده تازه مادرشون نوه دایی باباشونه 

شماهم ازدواج دومته ؟ بچه هاش اذیتت نمیکنن ؟؟؟ من از اول قبول نکردم بچشو گفتم نگه نمیدارم 

منم ازدواج دوممه آره واقعا اشتباه کردم خیلی مسئولیتشون سنگینه کاش منم قبول نمی‌کردم 

منم ازدواج دوممه آره واقعا اشتباه کردم خیلی مسئولیتشون سنگینه کاش منم قبول نمی‌کردم 

هرچقد هم خوبی کنه زحمت بکشه ادم باز مث مادر خودش نگا نمیکنه ب ادم ب چشم همون نامداری یا زن بابا نگا میکنه . برا من چندبار گف مامان گفتم نگو بهم مامان اون موقع بچه نداشتم خودم گفتم بچه خودم هنوز بهم نگفته مامان دوست ندارم . ولی اخرش خوبیامو نفهمید . 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
وای عزیزم به نظر من با کسی که بچه داره ازدواج نکن حتما پشیمون میشی من الان ازدواج کردم پشیمونم با ای ...

اخه نمیشه پیش پیش قضاوت کرد و اینکه بنظرم جنسیت خیلی مهمه فرزند پسر کلا لجبازه..دختر باز بنظرم بهتر کنار میاد

]مسکوت[