2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مادرشون دختر دختر دایی شوهرمه با اینکه فامیل هستن ۵ ساله از بچه هاش سراغ نگرفته یکی ۸ سالشه یکی ...

شماهم ازدواج دومته ؟ بچه هاش اذیتت نمیکنن ؟؟؟ من از اول قبول نکردم بچشو گفتم نگه نمیدارم 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
اخه بچمو اذیت میکنن لجمو در میارن با اینکه من تمام تلاشمو کردم همه چی خوب پیش بره اما نمی‌دونم چرا ه ...

همین که میگی بچمو اذیت میکنن داری از الان بینشون تفرقه میندازی بچه که نمیفهمه چه از خون باشه چه نباشه

اخه بچه هیچ گناهی نداره اون وسط

همون بچه بی گناه دراینده بلای جونت میشه دیدم ک میگم . اگه گناه داشت مادرش دلش میسوخت پدرش دلش میسوخت دایه دلسوزتر از مادر نباش 

من خودمم ازدواج دوممه بچش دختره و الان تازه رفته تو ۳سال

اخی کوچولوعه ک . ولی خب مسئولیت داره بعدا دردسرای دیگه درست میشه برات . انشالله ک پیش نیاد برات و خوب و خوش باشین ولی با منطق عمل کن ن احساسی 

من خودمم ازدواج دوممه بچش دختره و الان تازه رفته تو ۳سال

رابطه اتون خوبه عزیزم ؟ من که با پسرای شوهرم آبمون تو یه جوب نمیره اینقدر تو کارای منو شوهرم فوضولی میکنن اینقدر زندگیمو بهم میریزن ظرف و ظروف میشکنن اصلا منو و شوهرم یه لحظه نمی‌تونیم باهم تنها باشیم یا تنهایی باهم صحبت کنیم البته خود شوهرمم مقصره 

نمیدونم چرا همیشه دوس داشتم نامادری بشم..ولی از اون مهربوناش 

خیلی خوبه آدم بتونه برای یه بچه جای مادر نداشتشو پر کنه اما خب وقتی میبینی اون بچه قبولت ندارن و تمام تلاششو می‌کنه تا اذیتت کنه واقعا پشیمون میشی 

همین که میگی بچمو اذیت میکنن داری از الان بینشون تفرقه میندازی بچه که نمیفهمه چه از خون باشه چه نباش ...

اره شایدم دارم بین بچه خودمو اونا فرق میزارم بچه خودم که داداشاشو خیلی دوست داره چون از لحظه ای که چشم باز کرده اونارو دیده اما اونا اینطوری نیستن