2777
2789
عنوان

کاربرانی که هرچی میشه میگن ذاتش خرابه !

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا پدر مادر باسیاستن ، بچه در ویژگیه شخصیتیش با سیاست میشه ، اما این چیزه بدی نیست ، من منظور ...

عزیزم من یه بنده خدایی رو میشناسم وضع مالیشون خوب بود هیچی کم نداشت ولی دستش یه کم کج بود 

بچه‌ش هم عین خودش شد 

بچه ۵-۶ ساله اخه چرا باید یواشکی چیزی از جایی برداره؟ بچه هم چیزی کم نداشت هرچی میخواست تهیه میشد

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
دلیل اینکه توی یک خانواده ای که ۳ پسر و یک دختر دارن.دو تا پسرا و یدونه دختر از همون بچگی مودب و متی ...

تعداد بچه زیاد بوده ، وقت کمتری برای اونیکی گذاشتن و‌نتونستن تعادل تربیتی رو بین بچها رعایت کنن

اون برادر در ژنش حساسیت بیشتری نسبت به بقیه خواهر برادرش داشته و‌ احساساتی تر بود و توسط والدین درک نشده 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
عزیزم من یه بنده خدایی رو میشناسم وضع مالیشون خوب بود هیچی کم نداشت ولی دستش یه کم کج بود  بچه ...

این یه نوع بیماریه ، طرف احتیاحی نداره اما از رو عادت مثلا میره تو‌مغازه دزدی میکنه ، اینچیزا ژنتیکیه مثله بچه ای که با بیماری مثلا کلیوی به دنیا میاد

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
همه خوب تربیت شدن همون یکی بد تربیت شد؟😀 ژن چیه عزیزم؟!همون ذاته دیگه.

اگه همه چی ذاتی باشه که دیگه باید اصلا حساسیتی درمورد تربیت بچه هامون نداشته باشیم چون چه بخوایم چه نخوایم بچه مون سمت اون چیزی میره که تو ذاتش هست

همه خوب تربیت شدن همون یکی بد تربیت شد؟😀 ژن چیه عزیزم؟!همون ذاته دیگه.

الان چهره ی شما شبیه برادرتونه؟

قطعا نه تفاوتهای دارید 

همینطور در ویژگی های ژنتیکی که مربوط به روان ادمهاست هم باهم تفاوتهایی دارید ، برای همه بچه ها که نباید یه تربیت واحد داشت رو یکی جواب میده رو‌یکی دیگه نه

ژن همون چیزیه که تمام ویژگی های جسمی و روانی شمارو تشکیل داده 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

یه دخترمامانش خوب نبوداین دختروبدنیااوردتوبیمارستان رهاش کردبادوست پسرش رفت خارج اون دخترعمه اش اوردبزرگ کرد واصلا نگفتن مادروپدرت کین حالاعمش مذهبی یه خانواده فوق العاده باحجاب وحیا دختره از۱۲سالگی دوست پسرخاله چندبارتوپارتی گرفتنش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه دخترمامانش خوب نبوداین دختروبدنیااوردتوبیمارستان رهاش کردبادوست پسرش رفت خارج اون دخترعمه اش اورد ...

بازم به ذات ربط نداره ، روحیه ی عصیانگرش رو از مادرش از ژن مادرش به ارث برده 

اتفاقا اگه درست تربیتش میکردن این روحیه میتونست جای درست استفاده بشه، اما تو جامعه رها شد و‌با اولین بستر که همین ارتباطهاست ارضا شد

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
الان چهره ی شما شبیه برادرتونه؟ قطعا نه تفاوتهای دارید  همینطور در ویژگی های ژنتیکی که مربوط ...

حالا من نمیدونم ذات در معنای فلسفی و دینیش چه تعریفی داره اما هر جا که مردم حرف از ذات میزنند منظورشون ژنتیکه، در نتیجه لزومی نداره سر نوع کلمه‌ای که استفاده میشه زیاد حساسیت به خرج بدیم وقتی همه می‌دونیم منظور از این کلمه چیه

حالا من نمیدونم ذات در معنای فلسفی و دینیش چه تعریفی داره اما هر جا که مردم حرف از ذات میزنند منظورش ...

نه اتفاقا ، منظور اونا همون ذات ادمهاست ، وقتی میگی ذاتش اینه یعنی تغییر ناپذیره ، و‌تمام درها به روش بسته هست

حتی ژنشون هم این نیست ، مثلا در مورده فردی که خیانت میکنه‌نمیشه‌گفت ژنش اینه 

اون‌ درست تربیت نشده و قابله درمانه 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
نه اتفاقا ، منظور اونا همون ذات ادمهاست ، وقتی میگی ذاتش اینه یعنی تغییر ناپذیره ، و‌تمام درها به رو ...

چرا در مورد خیانت هم ژن تا حدود زیادی تاثیرگذاره، و راستش اینکه تغییرناپذیره هم درسته تا حدی، اما مساله سر کنترل رفتاره. من ممکنه به طور ژنتیکی و از لحظه تولد شکمو و خوش‌خوراک باشم تا آخر عمرم هم این ویژگی باهام بمونه و نتونم تغییرش بدم اما یاد گرفتم به عنوان یک انسان روی ویژگیهای غریزیم کنترل داشته باشم و فکر نکنم چون شکمو هستم پس حق دارم خوراکیهای بقیه رو بی‌اجازه بردارم.

در مورد خیانت هم همبنطور، ممکنه وسوسه‌ش تا آخر عمر با آدم بمونه ولی باید توانایی کنترلش رو هم به دست بیاره