2777
2789

ذات یه مفهوم پیچیدست که حتی در فلسفه نظرات  ضدو نقیضی درموردش داده میشه ، و‌هنوز در موردش به یه اجماع نرسیدن ، منتها اونچه مسلمه ذات یه ویژگیه که از بدو تولد با انسانه و هیچگونه زشتی و‌ناپاکی درش نیست 

چون خدا یه وجوده پاکه و از یه وجود پاک‌ موجودی با ویژگیه ناپاک خلق نمیشه 

پس هرچیزه بده ادمهارو به ذاتشون نسبت ندین ، بیشتر به تربیتشون مربوطه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

ذات پاکه 

حتی اگه از بدترین پدر و مادر زاده بشه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هویت شاید بهتر باشه 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

مربوط به ذات ادماست  مثلا ذات گرگ دریدنه حالاتوازبچگی بیارش تربیتش کن نمیتونی تغییرش بدی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یعنی چی یعنی مادر من که یه قلم آرایش نمیکرده چرا خواهرم بدون آرایش بیرون نمیره؟عزیزم فقط تربیت نیست تحت تاثیر قرار گرفتن هم هست...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

دلیل اینکه توی یک خانواده ای که ۳ پسر و یک دختر دارن.دو تا پسرا و یدونه دختر از همون بچگی مودب و متین و درسخون و بعد ها شغل خوب ازدواج موفق و زندگی عالی دارن ولی یدونه پسر از اول یاغی و سرکش و دنبال صیغه و خیانت و اعتیاد و....هست  چیه؟

یک سری از عادت های رفتاری و ویژگی های شخصیتی، از طریق ژنتیک منتقل میشه عزیزم

مثلا پدر مادر باسیاستن ، بچه در ویژگیه شخصیتیش با سیاست میشه ، اما این چیزه بدی نیست ، من منظورم ویژگیه بد هست ، مثلا مردان تنوع طلب و‌زنان توجه طلبن اما اینکه تصمیم بگیرن از  این ویژگی در جهت مثبت استفاده کنن یا منفی به تربیتشون مربوطه 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌