2777
2789
عنوان

کاربرانی که هرچی میشه میگن ذاتش خرابه !

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 34 پست
چرا در مورد خیانت هم ژن تا حدود زیادی تاثیرگذاره، و راستش اینکه تغییرناپذیره هم درسته تا حدی، اما مس ...

خیانت رو به عنوان مثال گفتم، میخواستم یه ویژگی بد که در بزرگسالی نمود داشته بگم

در مورده خیانت ،  تمام‌مردان‌ با ویژگیه تنوع طلبی به دنیا میان 

ایا تنوع طلبی بده ، نه 

این شیوه ی رفتاری و تربیتی خانواده و‌اطرافیانش هستن که اونو جوری بار میارن که از این ویژگی تو جهت مثبت استفاده‌کنه یا منفی

درست مثله توجه طلبی در زنان 

یکی میشه بازیگره پو رنو‌ یکی میشه یه خانوم مذهبی که فقط جلوی محارمش این ویژگی رو ارضا میکنه 

ربطی به ذات ادمها نداره 

بگذریم‌خیانت فقط یه مثال بود

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
خیانت رو به عنوان مثال گفتم، میخواستم یه ویژگی بد که در بزرگسالی نمود داشته بگم در مورده خیانت ، &n ...

منم مثال زدم فقط، فرقی نمیکنه هر ویژگی خوب و بد دیگه‌ای رو هم میشه جاش گذاشت.

در کل ما اسیر ژنهامون هستیم، که ممکنه تقویت‌کننده ویژگیهای مفید باشند یا غیر مفید. این ویژگی‌ها اغلب تا آخر عمر هم با ما هستند اما تا حدود زیادی هم میشه کنترلشون کرد، چون انسان خیلی هم تحت‌تاثیر جامعه و محیط اطرافشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دخترمامانش خوب نبوداین دختروبدنیااوردتوبیمارستان رهاش کردبادوست پسرش رفت خارج اون دخترعمه اش اورد ...

داره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بازم به ذات ربط نداره ، روحیه ی عصیانگرش رو از مادرش از ژن مادرش به ارث برده  اتفاقا اگه درست ...

اتفاقااون عمه دوتادخترم خودش داره آدم لذت میبرهرازتربیت وادبشون اینم زیردست همون شخص بزرگ شده مثله تربیت نیست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اتفاقااون عمه دوتادخترم خودش داره آدم لذت میبرهرازتربیت وادبشون اینم زیردست همون شخص بزرگ شده مثله ت ...

خب عزیزم دخترای خودش این ژن و روحیه رو که ندارن که نیاز به تربیت خاص تو این مورد داشته باشن 

برای همه که یه مدل تربیت جواب نمیده

مفهوم حرفمو نگرفتی 

در کل نگاهتو عوض کن ، حالا  کسی که مثلا میره پارتی که دلیل نمیشه خبیث باشه 

چه بسا دخترای خودش نمیرن اما در وجودشون اخلاقای بدی دارن که از پارتی رفتن بدتره ، مثلا غیبت کردن و... 

تودین گفته شده دروغ از زنا بدتره 

پس بد وخوب ادمهارو اینچیزا مشخص نمیکنه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌