2821
2789
عنوان

تعیین جنسیت

18740 بازدید | 44 پست

سلام خانما 

وقتتون بخیر 

بارداری اولمه قبلش همیشه میگفتم برام مهم نیست دختر و پسر بودنش فقط سالم باشه 

ولی هر کسی بهم میرسید میگفت بچت پسره همه خواب دیده بودن و از روی باورهای عموم میگفتن 

منم همش تو ذهنم پسر تصور میکردم با اینکه خدا میدونه قبلا میگفتم من اگه دختر دار نشم افسرده میشم 

حالا دیروز رفتم سونوی ان تی دادم توی سونو چون خیلی زیاد استرس داشتم و جنین هم تکون میخورد و بازی میکرد 

فقط گفت خداروشکر سالمه راجع به جنسیت چیزی نگفت 

دقیقا توی ۱۲ هفته رفتم 

ضربان قلبش ۱۶۹ بود 

ویارم اصلا چیز خاصی نیست تهوع صبحگاهی و اینا ندارم ولی از مرغ توی خورش بدم میاد 

از دستپخت خودمم بدم میاد 

شکم ندارم ولی حس میکنم از ناحیه لگن پهن شدم انگار 

خیلی هم زرنگم توی کار کردن 

بنظرتون جنسیت بچم چیه ؟ 

از بس که همه بهم گفتن پسر فک میکنم اگه دختر باشه یه حس عجیبی دارم نمیدونم حس خوب یا بد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امان از دست اطرافیان برای منم اینجوری بود بچم دختر شد خودتو اماده کن

نمیدونم واقعا چرا اینجور میکنن 

من واقعا الان گیج شدم اسم پسر انتخاب کرده بودم 

الان یه حس بدی دارم نمیدونم چمه 

سعی کن تا قطعی دکتر بهت نگفته جنسیتش چیه رویاپردازی نکنی. خیلی خانوما اینجا بعد سونو ناراحت شدن بخاطر جنسیت. من بارداری اولم دلم میخواست دختر باشه که خدا بهم داد. دومی دوس داشتم پسر باشه ولی بهش فکر نمیکردم. سونوی اولی نگفت دومی گفت پسره.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
سعی کن تا قطعی دکتر بهت نگفته جنسیتش چیه رویاپردازی نکنی. خیلی خانوما اینجا بعد سونو ناراحت شدن بخاط ...

خداروشکر 

من یه مشکلی که دارم اینه که الان با حس خودم درگیرم منی که انقد دختر دوس داشتم چرا الان اینجوری شدم 

از خودم بدم میاد 

مگه دختر و پسر داره اخه 

چند سال پیش یکی برام ف.ال گرفت گفت فقط یه پسر تو طالع داری انقد اعصابم خراب شد من دختر میخاستم 

الان چرا اینجوری میکنم 

دقیقا همین مسئله برای منم پیش اومده بچه ی اولم همه گفتن پسره به حدی که پشت دراتاق زایمان یه خانم پیرکه دخترشوآورده بود هم گفت پسره مامانم گفت سونو گفته دختره گفت  نه یکم دیگه بدنیا میاد ببین اگه پسرنبود ولی بچه ی منو ازهمون شونزده هفته سونو گفت دختره ودختربود علایمم کاملا علایم پسربود ربطی به این چیزا نداره وباتجربه شخصی میگم همش غلطه ازاون وی تو چشم تا حلقه چرخوندن بالای شکم ونوع ویارو وشکل شکم ولکه برای دختر وشفافی پوست برای پسر تا تشخیص پیرزنها همه گفتن پسر الان دخترم داره روبروم ظرفای کابینتو میریزه بیرون  منم وقتی بهم گفتن دختره شوکه شدم وجاخوردم چون انقدربهم گفته بودن که کاملا یه پسرتصورمیکردم این برای اینه که بچتونو پسر تصورکردین وباهاش انس گرفتین حتی اگرپسرهم نباشه زود بهش عادت میکنین اینا بخاطر تصویر ذهنی که براتون ازبچتون درست شده

من نه تهوع داشتم از اولش ن بالا اوردم کلنم سرحال و اوکیم شکمم زیاد ندارم ی کوچولو زده بیرون.

عاشق دوغ و سالاد شیرازی و الوچه ام

رفتم ان تی گف مشخصه بالای ۹۵ درصد پسره

اما خب من هنوزم مطمئن نیستم تا انومالی به هیچکسم نگفتم که همچین احتمالی داده

دقیقا همین مسئله برای منم پیش اومده بچه ی اولم همه گفتن پسره به حدی که پشت دراتاق زایمان یه خانم پیر ...

دقیقا همینه فک میکنم 

حالا من خانواده شوهرم نمیگن ولی میدونم که پسر دوس دارن 

من شوهرمم خیلی دختر داره ولی حس میکنم اونم چون انقد بهش گفتن پسر و رویاپردازی کرده اگه بشنوه دختر میخوره تو ذوقش 

بنظرم دختره من سر دخترم اینجوری بودم  انشالله سالم باشه عکسش رو میذاری؟

عکس ان تی؟ 

والا خیلی تاره فقطم از جمجه گرفته شده و یه عکس کامل پایینش هست که خیلی ریزه 

2824
2823
2791
2779
2792