2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 20051 بازدید | 44 پست
وا؟ مگه میشه؟ من 6 هفتمه یه تکون خیلی ریز حس میکنم  البته خیلی واضح نیس... شما هیچی متوجه نشدی؟ ...

نه اصلا به دکترمم گفتم گفت خییا تا ۴ ماه و ۵ ماه تکون نمیخورن 

انگار به وضعیت جنین مربوط میشه 

جنسیت بچتون چیه؟ 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حالا واسه زمانی که تکونشو بفهمی اگه هنوز نرفته بودی سونو،دختر دقیقا فکر میکنی تو معدته تکون میخوره ولی پسر پایین شکمه

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
نه اصلا به دکترمم گفتم گفت خییا تا ۴ ماه و ۵ ماه تکون نمیخورن  انگار به وضعیت جنین مربوط میشه& ...

سونو که تشخیص نداد ولی چون پایین شکممه پسره احتمالا... بچه اولمم پسره دوست داشتم این یکی دختر باشه. ولی چون 3 سال اقدام بودم الان فقط سالم باشه هرچی باشه فرق نمیکنه

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
خداروشکر  من یه مشکلی که دارم اینه که الان با حس خودم درگیرم منی که انقد دختر دوس داشتم چرا ال ...

اشکالی نداره بالاخره چون تو فالت اینجوریه میخوای ببینی درست  گفته یا نه. دختر و پسر فرق نداره ولی دله دیگه گاهی یه چیزی میخواد و دست آدم نیست. خودتو سرزنش نکن.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

سلام این علائم من بود ک تو هفته بیستم سونوگرافی گفت پسره 

1.عاشق ترشی و شوری

۲. رشد موهای پام زیاد شده بود 

۳.صورتم بدون جوش و شفاف بود 

۴.ضربان قلب جنین ۱۵۱ بود 

۵.جنینم سمت چپ بود 

۶. تست جوش شیرین برام دختر درومد

۷.ماه دوم به اندازه سه هفته تهوع شدید داشتم حتی روزی دو بار بالا میآوردم

۸. شکم ندارم هنوزم خیلی کوچولو و کمه جوری ک فقط خودم میفهمم

۹.یکم ک سر پا وای میسادم تنگ نفس میگرفتم یا کمرم درد میکرد

۱۰. بیشتر تمیز کاری میکردم رو تمیزی خونه  حساس تر شده بودم

ایشالا ک اون چیزی که تو دلته برات رقم بخوره ، استرس نداشته باش اصلا

تجربه من از علائم تعیین جنسیت: 

حاملگی اولم برای دخترم تهوع شدید و استفراغ ۲۴ ساعته تا هفته ۱۶- نفرت از بوی صابون و شامپو و بوی خونه وهمه چی- ضعف شدید و لرز- تمایل به طعم ترش و فلفلی

حاملگی دومم برای پسرم حالت تهوع که از عصر شروع می شد مثل کسی که مسموم شده میخواد بالا بیاره ولی نمیتونه- حس گرمای شدید- تمایل به لواشک و تمبر هندی- تمایل به انواع میوه های خنک- تمایل به گوشت- نفرت از بوی برنج کته ای- نفرت از بوی صابون و شامپو- رشد موهای پا زیاد شده- سینه راست بزرگ شده- بزاق دهنم زیاد شده- گرمی زیاد دست و پا- تنگی نفس و کیپ شدن بینی در شب

طب سنتی افلاطون تعیین جنسیت و پسر دار یا دختر دار شدن با داروی گیاهی 09179170344 

طب سنتی افلاطون 09179170344 درمان بیماریها با داروی گیاهی با سی سال تجربه ارسال به ایران ،ترکیه و کشورهای عربی 

عزیزم منم اطرافیانم مثل تو بودن اما بچم دختر شد می‌دونی من چون همه گفتن پسره منم دلبسته بودم به پسر وقتی فهمیدم دختره خیلی اون لحظه اذیت شدم چون خودمو برا پسر آماده کرده بودم از بس اطرافیان گفتن پسره اما الان خداروشکر بچم حالش خوبه و می‌دونم یه دختر ناز دارم هنوز اسم نداره اما علاییم منم مثل مال تو بود منم از مرغ بدم میومد 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛