2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 19289 بازدید | 44 پست
نمیدونم واقعا چرا اینجور میکنن  من واقعا الان گیج شدم اسم پسر انتخاب کرده بودم  الان یه ...

روزی هزار بار خداروشکر شکر کن چه دختر باشه چه پسر

من که آرزو دارم بی بی چکم مثبت بشه فقط 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بارداری و مادر شدنت لذت ببر. چه دختر چه پسر بچه باید سالم باشه و درآینده موفق و خوب. 

من و همسرم عاشق دختر بودیم ولی اگر پسر هم می‌شد حس بدی بهم دست نمی‌داد. تازه بچه اولتون هم هست این فکرا و بریز دور و لذت ببر

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
روزی هزار بار خداروشکر شکر کن چه دختر باشه چه پسر من که آرزو دارم بی بی چکم مثبت بشه فقط 

به خاطر همینه که انقد با خودم درگیرم 

من بعد ۷ ماه اقدامم خدا نینیمو بهم داد قبلش میگفتم اگه بی بی چکم مثبت بشه دیگه هیچی از خدا نمیخام 

بعدش دکترا احتمال خارج از رحم دادن 

گفتم اگه داخل رحم باشه دیگه هیچی از خدا نمیخام 

بعدش گفتن نطفه ضعیفه احتمالا قلب تشکیل نشه بازم گفتم اگه قلب داشته باشه دیگه هیچی از خدا نخام 

بعدش استرس ان تی و سالمیش تو جونم بود چون ازدواج فامیلی داریم قبل ان تی هم همینو میگفتم 

الان از خودم بدم میاد که دارم سر جنسیت اینجوری میکنم 

تو ان تی گف بالای ۹۵ درصد پسره نمیدونم والا من ک فعلا منتظرم انومالی قطعی بگه

منم نگا کردم پسر دیدمش

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
منم نگا کردم پسر دیدمش

یه سی دی داده از فیلم سونوش چندبار گذاشتیم با شوهرم نگا کردیم وقتی پاشو وا میکنه انگار ی چیزی بین پاهاشه ولی نمیدونم بچه اولمه منم تو رویاهام دختر تصور میکردم اما خب فرقی نداره سالم باشه فعلا ب کسی چیزی نگفتم تا ببینم انومالی چی میگه

والا هنور تکون نمیخوره 

وا؟ مگه میشه؟ من 6 هفتمه یه تکون خیلی ریز حس میکنم  البته خیلی واضح نیس... شما هیچی متوجه نشدی؟ 

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا