2777
2789
عنوان

عروسی یاعزا😑😔

259 بازدید | 15 پست

۶ماهه عقدکردیم دوسالم دوست بودیم خیلی تلاس کردیم بهم برسیم قبل ازعقدم شوهرم خیلی تلاش کرد دو ماه نشده که یه خونه خوشگل خریدیم یه خونه دوبلکس قدیمی که نیازبه بازسازی داشت آشپرخونه کابینت نداشت دیوارا ترک داستن وجای ماژیک واینا کاغذ دیواری کردیم کاشی های سرویس بهداشتی وحمومو عوص کردیم چون خیلی زشت بودن کابینت زدیم واونم سفارشی که سریعا باید کاراتموم بشه تاجهازمو بچینم عروسی بگیریم هفته اخربود مامان بامادرشوهرم حرف زد که بریم برای چیدن وسایل عروسیم انشاالله اسفندماه لگیریم یه ماه خب طول میکشه آماده بشیم حالا یه ماهم کمه زد وازبخت بد سه روز نیست پدربزرگ شوهرم فوت کرده عروسی مونده برای سال بعد همین موقع💔🙂اخه چرا چون رسوم مسخره شون اینه یه سال تمام عزادارمیمونن😭😭

وایییییی چ بد 

ب نظرم چهلمش بگذره بگیرین

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

🥺🥺

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ پیربوده جون مرگ نشده که!بعد چهلم بگیرید خب

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸

اگه کنار همسرت مهم تر از جشن بی سر و صدا برید خونه خودتون بعد برا عید برید سفر پولی هم ک قراره یه عده بیان بخورن و برن و بعدم کلی حرف بزنن رو پس انداز کنید

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
دیگ پیربوده جون مرگ نشده که!بعد چهلم بگیرید خب

😂😂😂😂😂😂👍

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

عزیزم میدونم ناراحتی ولی درک کن واقعا سخته بخوان الان عروسی بگیرن الانم بگیری یا نمیان یا میشنن یه گوشه نگاه میکنن بهت خوش نمیگذره دلخوری پیش میاد به همسرت فشار نیار که امسال بگیریم

عزیزم خیلی جاها همینه کاری که ازت برنمیاد دیگه خودتو خراب نکن یک سال زود میگذره خداروشکر که زندگیتونو جمع و جور کردین پولاتونو جمع کنین که یه عروسی مجللتر بگیرید دیگه خیلی حرص نخور

دستت فقط توی جیب خودت باشه 
😂😂😂😂😂😂👍

والا بخدا 😁

بعد کلی سختی طفلیا بهم رسیدن چرا مانع زندگی اینا میشن نمیفهمم!چقد بدن این رسومات مسخره ورقت انگیز

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸

ببین دختر خاله من یک هفته قبل کرونا همه کارهای عروسیشو کرد تالار گرفت کارت پخش کرد و... یهو تا کرونا شد تالار و بستن مردم همه از هم دوری میکردن، دختر خاله منم با شوهرش رفتن سر زندگیشون دو سال بعدش مراسم جشن عروسی رو برگزار کردن، به نظرم شمام همین کار و بکنین برین سر خونه زندگیتون یکسال دیگه جشن تونو بگیرین هیچ اشکالی م نداره