بچه ها من شش ماهه پریود نشدم و سابقه ی اینشکلی رو خیلی وقته دارم و تنبلی تخمدان هم دارم رفتم دکتر بهم چهارتا آمپول پروژسترون داد که زدم ولی الان دو هفته گذشته و با وجود اینکه دل درد پریودی و درد تخمدان ها یه مقداری داشتم هنوز پریود نشدم خیلییییی نگرانم کسی مثل من بوده؟؟
وای مثل من عجل من مسافرته و کلا تغییر شرایط به قول تو حتی اگه خوب باشه اون تغییر و بی خوابی دارم ش ...
آره همیشه از استرس دست و پاهام یخه و تپش قلب دارم حالا جدیدا هم اونقدر استرسی شدم که هی حس میکنم داره زلزله میاد لوسترو نگا میکنم میبینم نه تکون نمیخوره میفهمم انگار خودم دارم میلرزم نه اونجوری که کسی نگا کنه بفهمه لرزشو انگار درونم داره میلرزه 😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برو پیش روان پزشک دارو بگیر که یکم آروم تر شی بتونی این دوره استرس زا رو پشت سر بزاری
اتفاقا خودمم خیلی به مامانم اصرار کردم ولی مامانم کلا مخالف اینه که من استرس دارم اصلا فکر میکنه من یه آدم بیخیالم و با خیال راحت دارم درسمو میخونم چند بارم بهش گفتم استرس کلافم کرده میخوام برم با یه روانشناس صحبت کنم گفت الکی به خودت تلقين نکن 😐😅