2777
2789
عنوان

کسی مثل من بوده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 69 پست
وای مثل من عجل من مسافرته و کلا تغییر شرایط به قول ت‌و حتی اگه خوب باشه اون تغییر و بی خوابی دارم ش ...

آره همیشه از استرس دست و پاهام یخه و تپش قلب دارم حالا جدیدا هم اونقدر استرسی شدم که هی حس میکنم داره زلزله میاد لوسترو نگا میکنم میبینم نه تکون نمیخوره میفهمم انگار خودم دارم میلرزم نه اونجوری که کسی نگا کنه بفهمه لرزشو انگار درونم داره میلرزه 😂 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو پیش روان پزشک دارو بگیر که یکم آروم تر شی بتونی این دوره استرس زا رو پشت سر بزاری

اتفاقا خودمم خیلی به مامانم اصرار کردم ولی مامانم کلا مخالف اینه که من استرس دارم اصلا فکر میکنه من یه آدم بیخیالم و با خیال راحت دارم درسمو میخونم چند بارم بهش گفتم استرس کلافم کرده میخوام برم با یه روانشناس صحبت کنم گفت الکی به خودت تلقين نکن 😐😅

اتفاقا خودمم خیلی به مامانم اصرار کردم ولی مامانم کلا مخالف اینه که من استرس دارم اصلا فکر میکنه من ...

مامانا کلا از اسم اینجور بیماری ها گریزانن و نمیخوان قبول کنن 

اگر شرایطشو داری با مشاور مدرسه صحبت کن اون با مامانت صحبت کنه

اسی جون شما به محض پریودی ،،،باید اقدام به بارداری کنی و جلوگیری نکنی.با توجه به اینکه خیلی دیر به دیر پریود میشید

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اسی جون شما به محض پریودی ،،،باید اقدام به بارداری کنی و جلوگیری نکنی.با توجه به اینکه خیلی دیر به د ...

اره هی دکترا میگفتن هی من از ترس حاملگی اقدام نمیکردم

احمقانه اینجاست که میگم نکنه الان حامله ام که آمپول بعد دو هفته تاثیر نداشته 

ولی ته دلم میدونم فکرم احمقانه است

مامانا کلا از اسم اینجور بیماری ها گریزانن و نمیخوان قبول کنن  اگر شرایطشو داری با مشاور مدرسه ...

آره دقیقا تازه خیلی روشنفکره ها ولی نمیدونم چرا رو این موردا حرفمو قبول نمیکنه😅

نه مدرسم غير حضوریه 

آره دقیقا تازه خیلی روشنفکره ها ولی نمیدونم چرا رو این موردا حرفمو قبول نمیکنه😅 نه مدرسم غير حضوری ...

از مامان پول تو جیبی بگیر بگو میخوام تو این زمینه خرجش کنم