2777
2789
عنوان

کسی مثل من بوده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 69 پست
چند بار  اقدام کردیم تا الان ولی خب پریود نشده ام شش ماهه و احتمالش خیلی پایینه باید اول پریود ...

والا نمیدونم زن عموی من کلا میگه تو عمرش یکبار پریود شده ولی ۵ تا بچه داره .این قدیمیا خیلی خوش شانسن😀😀😀

ماییم و نوای بینوایی....بسم ا... اگر حریف مایی❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا نمیدونم زن عموی من کلا میگه تو عمرش یکبار پریود شده ولی ۵ تا بچه داره .این قدیمیا خیلی خوش شانش ...

نهههههه 

چه باحال

به خاطر اینکه بیخیالن والا 

مثل ما نیستن همش استرس و فشار

نهههههه  چه باحال به خاطر اینکه بیخیالن والا  مثل ما نیستن همش استرس و فشار

اره بخدا.اونقد درگیر کارای خونه بودن اصلا فکر بچه و اینا نبودن.من ظهر از خواب بیدار میشم کل روز خونه ام و بیکار همش فکر اینم ک بچه دار میشم نمیشم اگه نشم چی میشه دیگه سنم میره بالا و هزار فکر دیگه از لحاظ مالی اقتصادی واینجور چیزا

ماییم و نوای بینوایی....بسم ا... اگر حریف مایی❤❤
اره عزیزم

نه برا استرس چیزی نمی‌خورم ینی اصلا تشخیص ندادن که به خاطر استرسه هر دکتری رفتم سونوگرافی نوشت دارو داد یه ماه شدم بعدش قطع شد دیگه آخرین باری که رفتم دکتر تابستون بود از اون موقع دیگه اصلااا پریود نشدم 🤦‍♀️🤦‍♀️

ولی آخه برا استرس باید چه دارویی خورد 

اره بخدا.اونقد درگیر کارای خونه بودن اصلا فکر بچه و اینا نبودن.من ظهر از خواب بیدار میشم کل روز خونه ...

اخ اخ این فکره بیشتر از تنبلی تخمدان نمیزاره بچه دار بشی

چند سالتونه

نه برا استرس چیزی نمی‌خورم ینی اصلا تشخیص ندادن که به خاطر استرسه هر دکتری رفتم سونوگرافی نوشت دارو ...

وای حتما برو دکتر زنان

من نرفتم بیخیال بودم دکتر خیلیییی دعوام کرد

گفت چهل روز از نشدنت بگذره باید حتماااا بری دکتر دارو بخوری تا بشی 

من انقدر نرفتم ضخامت رحمم زیاد شده بود مجبور شدم کورتاژ کنم 

و میدونی دیگه حالت مزمن پیدا میکنه و راحت خوب نمیشی

نه برا استرس چیزی نمی‌خورم ینی اصلا تشخیص ندادن که به خاطر استرسه هر دکتری رفتم سونوگرافی نوشت دارو ...

داروی استرسم بستگی به نوع مشکلت داره

خیلی زیاد نباشه با روان درمانی هم حل میشه 

زیاد و غیر قابل تحمل باشه دارو هم میدن

واقعا اضطراب طاقت فرساست و همه جنبه های زندگی رو تحت تاثیر قرار میده

دقیقا فردا آزمون دارم امشب اصلا از استرس خوابم نبرده حس میکنم قلبم داره میاد تو دهنم 

کلا به خاطر هر موضوعی استرس دارم حتی برای اتفاقای خوب تو زندگیم هم بازم استرس دارم اصلا خیلی پریشونم یا حتی مثلا میخوام برم بیرون یا خونه اقوام و فلان بازم استرس دارم🤦‍♀️

دقیقا فردا آزمون دارم امشب اصلا از استرس خوابم نبرده حس میکنم قلبم داره میاد تو دهنم  کلا به خ ...

وای مثل من

عجل من مسافرته و کلا تغییر شرایط به قول ت‌و حتی اگه خوب باشه اون تغییر و بی خوابی دارم شدید