2777
2789
عنوان

تعجب کردم

81 بازدید | 14 پست

امروز بیرون بودیم بابام اومد کوچه‌ منو پیاده کنه برم خونه ، وقتی جلو در رسیدم زنگو زدم یهو یه پسر تقریبا ۲۰-۲۲ ساله از اونجا داشت رد میشد منو دید مات موند ، جوری نگاه می‌کرد هنگام راه رفتنش ثابت به چشام یجوری زل زده بود😶😐 تعجب کردم تقریبا از لحظه ای که منو دید تا رفتنم به خونه خیلی مات نگاه کرد ، بنظرتون چرا ؟ 😁😁

هیز بود

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

🫥لابد عاشقت شده

خب وایمیسن نگاه میکنن دلایل زیاد داره یا اشنا اومدی یا...ما که ندیدیمت اگه ارایش زیاد میکنی گاهی نگاه میکنن 

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

🫥لابد عاشقت شده خب وایمیسن نگاه میکنن دلایل زیاد داره یا اشنا اومدی یا...ما که ندیدیمت اگه ارایش ز ...

نه عادی بودم ، از پشت در نگاه کردم نشناختمش‌ ، خیلی مات نگاه می‌کرد چشماش‌ قفل چشمام‌ بود تقریبا ۱۰ ثانیه 

به چشمش آشنا اومدی لابد

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نه عادی بودم ، از پشت در نگاه کردم نشناختمش‌ ، خیلی مات نگاه می‌کرد چشماش‌ قفل چشمام‌ بود تقریبا ۱۰ ...

یا خوشش اومده یا اشنا اومدی

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه