2777
2789
ورزشی هست بشه قد رو حدودا دو سه سانت افزایش داد؟ و اینکه بدنسازی قد رو نمیسوزونه؟

اگر صفحات رشد بدنتون بسته نشده میشه افزایش قد داشت که بستگی به سن شما داره وگرنه تنها راهش جراحی هست استخوان ساق پای شما رو قطع میکنن و با پلاتین قرار دادن و پیچ کردن بین دو استخوان قطع شده فاصله ایجاد میکنن و ماهی یک سانت قد افزایش پیدا میکنه که این جراحی توی ایران اصلا انجام نمیشه چون ممکنه باعث فلج شدن دائم بشه 

بدنسازی باعث کوتاهی قد نمیشه 

والیبال و بسکتبال و شنا میتونن قد رو افزایش بدن که این هم بستگی به سن شما داره

شما نیاز به 6 کیلو اضافه وزن دارید نه بیشتر دقیق 6 کیلو  کلا باید استرس رو کنار بذارید وگرنه ه ...

با ورزش نتیجه بهتری میگیرید اما اون فرمی که شما میخوایید رو با همین روش میتونید بهش برسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام میشه به من کمک کنید 

قدم 167 وزنم 44 استخوان بندیمم ریزه 💔 پودر یا مکملی هست که من مصرف کنم ? با اپ های بدنسازی میشه تو خونه ورزش کرد و حجم گرفت  اگه اره هفته ای چند روز و چند ساعت در روز خیلی ممنون 🌸

متاسفانه فرصت باشگاه رفتن رو ندارم حتی به این فکر کردم که ده روز چیز برگر یا پیتزا بخورم شاید وزنم اضافه بشه  

جوجه پرستار

3 سال مربی کشتی بودم 5 سال مربی پاورلیفتینگ 5 سال هم مربی بدنسازی به همراه فیتنس فعلا کلاس خصوصی برم ...

اينستا يا ايدي تلگرامت رو برام بنويس اگر مشكلي نيست🙏🏼

دارم شروع ميكنم به يادگيري 

🌱خدايا هزاران مرتبه شكرت براي وجود عزيزانم🌱

پسرم نزديك پنج سالشه هيييچ ميوه اي نميخوره و كلا بد غذا و كم غذاس..عاشق ورزشه،

بنظرتون چه رشته ببرمش؟ژيمناستيك خوبه؟

چه مكملي پيشنهاد ميكنيد 

🌱خدايا هزاران مرتبه شكرت براي وجود عزيزانم🌱
سلام کربوهیدرات و مکمل کربوهیدرات برای سوختن و تبدیل به انرژی توی باشگاه استفاده میشه عملا نقش دیگه ...

یک دنیا ممنون 🙏🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

تلپاتی وحس ششم بسیارقوی ( حس ششم نی نی سایتی منظورم نیست😒🤥😒)     ،جمله ای که دیگه دارم هرروزمیشنوم اینه     توبایدکاراگاه میشدی😖🖖🤘✊👊
اينستا يا ايدي تلگرامت رو برام بنويس اگر مشكلي نيست🙏🏼 دارم شروع ميكنم به يادگيري 

سلام متاسفانه امشب گوشیمو به سرقت بردن حواسم نبود گوشی جدید تهیه کنم چشم

سلام چربی باسن چند جلسه طول میکشه اب بشه؟ میخوان باسن و ران و ساق لاغر لاغر بشه

به راحتی اب خوردن شما برای اینگه عضلات رو نابود نکنید و فقط چربی ها رو بسوزونید مولتی ویتامین اورامین اف تهیه کنید روزی یکی مصرف کنید همراه با شام یا ناهار یا صبحانه تفاوتی نمیکنه یک عدد هم ویتامین e400 که دچار افتادگی پوست نشید بعدش اگر خانوم هستید به ازای هر کیلو از وزن بدن یک گرم پروتئین مصرف کنید اگر اقا هستید دو گرم 

بهترین ورزشی هم که میتونه باسن و ران و کلا پایین تنه رو اب کنه دوچرخه هست فرقی نمیکنه ثابت باشه یا بیرون از منزل ورزش کنید ولی روزی نیم ساعت به بالا باید این ورزش رو انجام بدید اب هم زیاد مصرف کنید تا سموم بدن تخلیه بشن مصرف نمک رو هم به حداقل برسونید تا دچار تجمع اب میان بافت نشید

سلام میشه به من کمک کنید  قدم 167 وزنم 44 استخوان بندیمم ریزه 💔 پودر یا مکملی هست که من مصرف ...

سلام 

مصرف فست فود وزن رو زیاد میکنه اما به صورت چربی توی سینه شکم پهلو غبغب ران که اغلب به سلولیت تبدیل میشه 

دو عدد دمبل وزن متوسط تهیه کنید پروتئین کافی مصرف کنید و حرکات بدنسازی رو در منزل انجام بدید به فکر مصرف فست فود اصلا نباشید

پسرم نزديك پنج سالشه هيييچ ميوه اي نميخوره و كلا بد غذا و كم غذاس..عاشق ورزشه، بنظرتون چه رشته ببرم ...

توی سن 5 سال هر ورزشی میتونه برای ایشون مفید باشه به جز ورزش های قدرتی ژیمناستیک خیلی عالی هست فوتبال همینطور والیبال اما تجربه ثابت کرده باید ببینید خودشون به چی علاقه دارن ممکنه به ورزشهای رزمی علاقه داشته باشن در مورد میوه نخوردن و بد غذا بودن هم توی این سن لجبازی هست شما میتونید یک مدت به پسرتون در مورد اینکه چی دوست داره یا نداره هیچی نگید و غذای خودتون رو درست کنید بعد خودش وقتی ببینه اهمیتی نداره و شما کار خودتون رو میکنید عادت میکنه به اینکه هرچی شما درست میکنید رو بخوره میوه هایی هم که دوست نداره بجاش یکبار نارگیل بهش بدید مشکل حل میشه 

سلام چندتا سوال داشتم 

من طی ۸ ماه گذشته از وزن ۱۰۵ رسیدم ۷۵ , ۶ ماه بدنسازی کار کردم و الانم ۲ ماهه TRX , استخوان بندی درشتی هم دارم باقد ۱۶۷

بنظرتون چند کیلو دیگه باید کم کنم ؟

تا الان پوستم شل نشده ، ولی احساس می کنم از الان به بعد امکانش زیاده البته فقط در ناحیه شکم، چه کاری انجام بدم؟

بنظرتون همین ورزش رو ادامه بدم؟ واگه بخوام ورزش دیگه ای در کنارش برم چیرو پیشنهاد می کنید، ( الان غیر از باشگاه سه روز در هفته نیم ساعت میدوم)

و اینکه اگه در اینده باردار بشم امکان برگشت وزنم در طول بارداری هست؟

ببخشید سوالات زیاد بود🌹🙏🏻