2777
2789
نه جناب اصلا😅 تازه دوس دارم یه ۷ ۸کیلو دیگه هم کم کنم  گفتم صفرامو جراحی کردم نمیتونم چیزی ...

اگر عمل صفرا انجام دادید اصولا باید مقداری وزن کم کرده باشید کلا صفرا کمک کننده به کبد هست و انزیم های خاص خودش رو داره که برای تبدیل کالری به چربی هست و اگر صفرا نباشه این اتفاق نمیفته و فشار به کبد میاد شما کلا باید خام خواری کنید یا برید سراغ غذاهای اب پز یا بخار پز اون قرصی هم که نوشتم یک قرص کاملا بی ضرر هست که از هر داروخانه ای میتونید تهیه کنید کارش هم اینه که چربی هایی که طی سالها توی بدن موندن رو از جا در میاره وارد جریان خون میکنه و شما توی باشگاه میتونید بجای سوخت ازش استفاده کنید کارش از بین بردن چربی های مقاوم هست و اینکه چربی های دور قلب و چربی های رگهای بدن رو هم از بین میبره و باعث سلامت قلب میشه و گیاهی هم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من 67 کیلوام 

قدم 157  

باید 10 کیلو وزن کم کنم 

الان دو هفته ست باشگاه و شروع کردم . هفته ای سه روز یک ساعت اسپینینگ کار میکنم یک ساعت هم بدن سازی 

چه مکلمل هایی لازمه که مصرف کنم زودتر نتیجه ببینم ؟

خدایااااا شکرت     
با سلام عذرخواهی میکنم دیر پاسخ میدم مشکلی داشتم نتونستم حضور داشته باشم اون چربی که میگید برای ران ...

سلام وقت به خیر خواهش میکنم لطف میکنید واقعا 

این ۴۴ گرم پروتوئین رو چجوری و چیا بخورم مثلا

پودر پروتوئین بخرم؟ 

اگه مکملی ویتامینی هر چی لازم هست بهم بگین بدنم قوی شع خیلی ضعیف شدم

قبلا تیراندازی میکردم وقتی سلاح دستم بود اصلا احساس سنگینی و خستگی نداشتم ولی خب الان نمیتونم حتی مدت زیادی خوب تو دستم نگه دارم ؛(

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

سلام ببخشید من سه تا زایمان داشتم و وزنم ۶۹ بوده و دور شکمم ۸۷ بعد وزن کم کردم و با یه مربی تو خونه تمرین میکردم وزنم شد ۶۲ و دور شکمم ۷۷ و زیر شکمم ۸۳  شد من پهلو ندارم اما قسمت جلویی شکمم زده بیرون بعد باسنم خیلی لاغر و شل شد با اینکه اسکات و لانچو و غیره میزدم باز یه مدت رو پرخوری افتادم شکمم ورم کرده شده ۸۰ دلم میخواد شکمم کوچیک بشه اما وزنم پایین نیاد اخه باسنم کلا صاف شد میترسم برم باشگاه وزنه بزنم صافتر بشه دور مچمم دو انگشتم به هم میرسه

اگر عمل صفرا انجام دادید اصولا باید مقداری وزن کم کرده باشید کلا صفرا کمک کننده به کبد هست و انزیم ه ...

بله درسته ولی من خیلی وزن کم کردم نیتمم همین بود

نزدیک ۳۰کیلو کم کردم

ممنون ازتوضیحات مفیدتون

اون قرص روهم تهیه میکنم استفاده میکنم

بازم ممنون🌹

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
بستگی به سابقه تمرین و اینکه هدفتون چی هست گزینه خوبی هست اما بدونید ما مکمل اصل امریکایی اصولا ندار ...

ممنون ،من قدم ۱۶۱ هست وزنم ۵۴  یک مدت توخونه ورزش کردم وکربوهیدرات ایرانی خوردم خیلی خوب وزن گرفتم بدنم خیلی روفرم اومداماچون مشکل یبوستم عودکردورزش نکردم حالابدنم شل شده  ترکهاخودنمایی میکنه  خیلی سخت وزن میگیرم ،البته من خوابم زیاده شبابیدارم روزاخواب که روم تاثیرگذاشته اشتهام خوبه فقط وزن نمیگیرم

تلپاتی وحس ششم بسیارقوی ( حس ششم نی نی سایتی منظورم نیست😒🤥😒)     ،جمله ای که دیگه دارم هرروزمیشنوم اینه     توبایدکاراگاه میشدی😖🖖🤘✊👊

خیلی باحوصله جواب میدین آدم به وجدمیاد😄 همونطورکه گفتم باقد۱۶۱ ووزن ۱۵۳  میخوام پنج کیلواضافه کنم ،مشکل یبوست مزمن دارم اشتهام بدنیست ولی مغذهاروکه میخورم شیره یاچیزای مقوی دم میکنم تاچندساعت دوباره نمیتونم چیزی بخورم وروزی دویاسه انرژی زامیخورم،،انرژی زاممکنه باعث لاغریم بشه چون من میخوام وزن بگیرم هرچندپوکی استخوانم وسردی بدنم دارم...وای خداچقدردردتوبدنم هست😁😆😅

تلپاتی وحس ششم بسیارقوی ( حس ششم نی نی سایتی منظورم نیست😒🤥😒)     ،جمله ای که دیگه دارم هرروزمیشنوم اینه     توبایدکاراگاه میشدی😖🖖🤘✊👊
خوب نوبت شماس هدفتون رو یکبار دیگه توضیح بدید

من میخام وزن اضافه کنم هرطور ک صحیح هست 

میخام تو پر بشم

قدم۱۶۴

وزنم۵۷

ممنون 🥲

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡
وزن مناسب شما با وجود تراکم استخوانی بالا 60 تا 65 کیلو هست به ازای هر یک کیلو از وزن بدن یک گرم پرو ...

لطف کردید ممنون

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡
سلام ببخشید من سه تا زایمان داشتم و وزنم ۶۹ بوده و دور شکمم ۸۷ بعد وزن کم کردم و با یه مربی تو خونه ...

سلام

میزان مصرف پروتئین بدنتون رو بالا نبرده بودید که این اتفاق افتاده باشگاه رفتن همراه با مصرف پروتئین یک گرم به ازای هر کیلو از وزن بدن مساوی با چربی سوزی شدید عضله سازی زیاد و اینکه فرم گرفتن بدن شما تا پروتئین بدن رو تامین نکنید قهرمان جهان هم مربی شما باشه کاری از دستش ساخته نیست ضمنا باید برای پوست بدنتون ویتامین e مصرف کنید تا خاصیت الاستیسیته پوست به حالت تقریبا نرمال برگرده از باشگاه نترسید تمرین با وزنه میتونه فشار به عضلات بیاره و پروتئینی که مصرف کردید تبدیل به عضله در اون قسمت میشه این روشی که مربی برای شما انتخاب کردن اشتباه بوده ایشون باعث از بین رفتن عضلات شما شدن و عملا دور شکم شما چربی هاش رو هنوز داره و عضلات شکم و دو عضله ی زیر شکم رو کوچک کردید 

من میخام وزن اضافه کنم هرطور ک صحیح هست  میخام تو پر بشم قدم۱۶۴ وزنم۵۷ ممنون 🥲

سلام

میزان پروتئین مصرفی بدنتون رو ببرید بالا و باشگاه برید و تمرین کنید هوازی هم اصلا استفاده نکنید در حد گرم کردن بدن باشه به طور مثال 5 دقیقه دوچرخه ثابت استفاده کنید

خیلی باحوصله جواب میدین آدم به وجدمیاد😄 همونطورکه گفتم باقد۱۶۱ ووزن ۱۵۳  میخوام پنج کیلواضافه ...

سلامتی انسان رو میشه از طرز تغذیه اون فرد فهمید 

هرچیزی کمش دارو هست

متوسطش غذا

زیادیش سم

یبوست مزمن بخاطر اینه که شما احتمالا زیاد از مغز ها استفاده میکنید در روز نهایت باید بین 10 تا 15 عدد بادوم خاکی مصرف کنید اون رو هم اونقدر باید بجوید که هیچی زیر دندونتون نیاد خمیر بشه بعد قورت بدید سبزیجات زیاد مصرف کنید بخصوص اسفناج اب پز صبح ها اگر مشکل معده ندارید هر روز به طور مداوم یک حبه سیر رو به 6 قسمت برش بدید و با اب ولرم قورت بدید تا روده ها رو فعال کنه از تربچه زیاد استفاده کنید از کلم و کاهو اصلا استفاده نکنید چون سردی مغر میگیرید بدن رو باید از داخل پاکسازی کنید تا سموم بدن از بین برن روزانه 16 لیوان اب جوشیده مصرف کنید و اینکه اب جوشیده ولرم باشه و هر بار تازه استفاده کنید اب جوشیده شده ی روز قبل رو استفاده نکنید چون خاصیت سمی داره روغن نارگیل در هفته دوبار استفاده کنید باعث گرمی بدن میشه و سردی مغز و معده و تمام بدن رو از بین میبره 

برای پوکی استخوان هم از قرص کلسیم دی استفاده کنید مکملی که هم کلسیم داره هم ویتامین دی نوشیدنی انرژی زا از ردبولی که دیگه نیست تا هایپ قلابی ایرانی همگی کافئین دارن و دقیقا مشابه همون قهوه هستن با این تفاوت که اصلا سطح انرژی رو بالا نمیبرن و این تلقین هست در عوض اعتیاد به کافئین رو به همراه دارن و باعث بهم ریختن معده و از بین رفتن سطح کلسیم خون میشن 

هفته ای یک بار یا نوربیون تزریق کنید یا ب کمپلکس برای افزایش انرژی بدن 

از گوشت مرغ اصلا استفاده نکنید چون سردی بدن رو بیشتر میکنه سعی کنید از مخلوط گوشت شتر به همراه گوساله به صورت چرخ کرده استفاده کنید یا از همون گوشت گوسفند استفاده کنید ماهی مصرف نکنید چون سردی میگیرید بجاش از مکمل امگا 3 استفاده کنید شما در طول روز هرچقدر بیشتر گیاهان رو استفاده کنید به صورت اب پز یا بخار پز درمان یبوست سریعتر انجام میشه و اینکه هفته ای یک بار گیاه سنا رو دم کنید و بخورید ولی در طول روز نباید بیرون برید چون هر لحظه ممکنه دچار دلپیچه و اسهال شدید بشید که سموم بدن و روده رو دفع میکنه و نفخ و باد شکم و هرچیزی که باشه رو از بین میبره فقط هفته ای یکبار نه بیشتر وگرنه املاح بدن رو هم دفع میکنه برای افزایش وزن هم به ازای یک کیلو از وزن بدنتون یک گرم روزانه پروتئین مصرف کنید شکلات تلخ زیاد مصرف کنید برای شادی و نشاط مغز 

این کارهایی رو که گفتم انجام بدید مشکلتون بعد از یکماه حل میشه 

ممنون ،من قدم ۱۶۱ هست وزنم ۵۴  یک مدت توخونه ورزش کردم وکربوهیدرات ایرانی خوردم خیلی خوب وزن گر ...

سلام

کربوهیدرات و مکمل کربوهیدرات برای سوختن و تبدیل به انرژی توی باشگاه استفاده میشه عملا نقش دیگه ای نداره شما اب قند هم توی باشگاه استفاده کنید نتیجه همون مکمل رو داره و اینکه شما باشگاه نرفتید بواسطه استفاده مکمل اب زیر پوستی جذب کردید خانم ها بخاطر وجود هورمون استروژن سریع بدنشون ابکی میشه و کافیه یک مکمل کربوهیدرات بخورن تا بدنشون اب شدیدی جمع گنه بعد از تموم شدن مکمل تمام اون اب های اضافی به صورت ادار از بدن دفع میشن چون عضله نیستن صرفا فقط اب هستن شما باید بجای کربو یک مکمل گینر خریداری میکردید گینر ها باعث افزایش وزن و حجم میشن بخاطر اینکه هم کربو دارن هم پروتئین که اون هم باید با ورزش مصرف بشه وگرنه چربی بوجود میاره بخاطر کالری بالایی که داره الانکه پوست بدنتون شل شده حتما باید برید باشگاه و به ازای هر کیلو از وزن بدنتون یک گرم پروتئین مصرف کنید کپسول ویتامین e بگیرید و سوراخ کنید با سوزن و روزانه به مقدار کافی به مناطقی که دارای ترک پوستی و افتادگی یا چین و چروک هست بمالید و ده دقیقه ماساژ بدید تا به بعد 3 ماه تقریبا به حالت قبل برگرده پوست بدن و اینکه یادتون باشه برای اضافه کردن وزن باید مکمل گینر استفاده کنید که برای خانوما توصیه نمیشه چون نمیتونن وزنه های سنگین بلند بکنن و کالری اضافی رو بسوزونن و باعث تجمع چربی میشه حلقه هولاهوپ هم برای تحریک بافت پوست شکم تاثیر زیادی داره به شرطی که حلقه سنگین باشه از حلقه های بچگانه استفاده نکنید