2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قد۱۶۰ وزن۴۹ تراکم ریز میخوام وزن اضافه کنم بصورت عضله نه چربی شرایط باشگاه ندارم بچه هام کوچیکن ...

شما نیاز به 6 کیلو اضافه وزن دارید نه بیشتر دقیق 6 کیلو 

کلا باید استرس رو کنار بذارید وگرنه هورمون کورتیزول ترشح میشه تو بدنتون و باعث میشه هرچقدر هم ورزش کنید نتیجه ای نگیرید و کورتیزول عملا دشمن عضله هست برای کنترلش میتونید از شکلات تلخ 60 تا 70 درصد استفاده کنید هر زمان استرس اومد سراغتون سریع استفاده کنید مکمل نیاز نیست مصرف کنید برای افزایش وزن به ازای هرکیلو از وزن بدن یک گرم پروتئین حیوانی مصرف کنید در طول روز 

توی نت سرچ کنید میزان پروتئین گوشت ها از مصرف روغن جامد و مایع اجتناب کنید روغن نارگیل و کنجد و زیتون برای شما مناسبه نوشابه اصلا مصرف نکنید چون وزنتون کمه پوکی استخون و دندون میگیرید از مولتی ویتامین ول وومن استفاده کنید یا اورامین اف اینها بدن رو پر میکنن سبزیجات زیاد مصرف کنید غیر از خیارشور و کاهو و کلم وعده های غذایی رو هم سعی کنید بیشتر پروتئین مصرف کنید به طور مثال گوشت بیشتر از برنج مصرف کنید در مورد گوشت هم بگم منظور قرمز نیست سفید هست با این برنامه میتونید ماهی 3 کیلو اضافه وزن داشته باشید که برای شما میشه 2 ماه

خب اگ میشه راهنمایی کنید روش صحیح اضافه وزن چجوریه من واقعا دیگ نا امید شدم☹

عذرخواهی میکنم 

برای افزایش عضله باید مصرف پروتئین حیوانی رو زیاد کرد شما به ازای هر یک کیلو از وزن بدنتون یک گرم نیاز به پروتئین دارید که توی نت سرچ کنید میزان پروتئین 

گوشت و تخم مرغ و لبنیات همه میاد براتون بعد باید باشگاه برید و تمرینات با وزنه رو انجام بدید اگر نمیتونید وزن زیاد کنید بخاطر اینه پروتئین کافی مصرف نمیکنید و اینکه بدنتون بخاطر همین اشتباه عضله سوزی میکنه این راهی هست که میتونید بدون چربی وزن زیاد کنید

سلام وقت بخیر  من قدم ۱۶۰ و وزنم ۹۳ هست  دستمو دور مچم گرفتم و به هم نرسیدن فاصلشونم تقر ...

وزن مناسب شما با وجود تراکم استخوانی بالا 60 تا 65 کیلو هست به ازای هر یک کیلو از وزن بدن یک گرم پروتئین حیوانی مصرف کنید توی نت سرچ کنید میزان پروتئین غذاها رو یادداشت کنید باشگاه برید یکماه اول فقط ورزش هوازی انجام بدید از ماه دوم نیاز به برنامه دارید 

روزی 40 دقیقه دوچرخه ثابت استفاده کنید با سرعت ملایم شکلات تلخ زیاد مصرف کنید شیرینی جات رو سعی کنید زیاد نخورید بجاش عسل و خرما مصرف کنید سبزیجات هم زیاد مصرف کنید نوشابه و روغن های جامد و مایع استفاده نکنید فقط روغن کنجد و زیتون یادتون باشه نباید بیشتر از 3 تا 5 کیلو وزن کم کنید وگرنه عضلاتتون رو میسوزونید در ماه 3 الی 5 کیلو

عزیزانی که در مورد چربی سوزها و مکمل های افزایش وزن سوال کرده بودن این مطالب رو بخونن 

قرص ها و یا کپسول های لاغری که به فت برنر یا چربی سوز معروف هستند که ساده ترینش قرص سرکه سیب هست و قویترینش لایپو 6 بلک lipo 6 black

اینها برای افرادی هست که به صورت خیلی حرفه ای تا حرفه ای ورزش میکنن و اینکه برای اقایون بیشتر طراحی شده که در طول مسابقات مقداری چربی بسوزونن در حد 1 الی 3 کیلو که کات عضلاتشون بیشتر دیده بشه چون اینها اکثرا دیورتیک هستند و ادرار اور و باعث کم ابی بدن میشن به همین دلیل هم هست اکثر کسانی که مسابقه حرفه ای شرکت میکنن یکدفعه از کم ابی غش میکنن و مدت چند ثانیه حتی بیهوش میشن داخل اینها اکثرا کافئین هست که باعث افزایش ضربان قلب میشه و فرایند چربی سوزی بیشتر میشه اما از اونطرف فشار زیادی به قلب وارد میکنه همینطور وزنی که از شما کم میکنه رو نمیتونید نگهداری کنید و بعد مدت خیلی کوتاه اون وزن برمیگرده سرجاش یک مثال براتون میزنم تا کامل متوجه بشید

یک خانوم یا یک اقا که به طور متوسط 25 سال سن داشته باشه اگر اضافه وزن داشته باشه یا دچار چاقی باشه مثلا 15 کیلو اضافه وزن داره این 15 کیلو در عرض یک ماه یا یکسال بوجود نیومده در عرض چندین سال بوجود اومده وقتی شما بدن رو مجبور میکنید که در ماه ده کیلو وزن کم کنید که خیلیا بدون داشتن علم این روشها رو توصیه میکنن از اب درمانی گرفته تا رژیم کانادایی و چیزایی که اصلا اصولی نیستن باعث میشید بدن اصلا به سراغ چربی سوزی نره و فقط عضلات رو بسوزونه چون بدن طوری طراحی شده که وقتی فشار زیاد بهش وارد بکنید حس میکنه دچار قحطی شده بنابراین چربی ها رو نگه میداره و عضلات رو میسوزونه بعد یک مدت میبینید چه خوب لاغر شدید لباسهای قبل براتون اندازه شده اما خبری از این ندارید که عضلات بدنتون رو از بین بردید حالا سایزتون کم شده اونجا متوجه میشید که پوست اضافی دارید بدنتون شل شده افتاده شده و مشکلات دیگه که گاهی وقتا به جراحی زیبایی نیاز هست چون دیگه با ورزش هم اصلاح نمیشن پس یادتون باشه بیشتر از 3 الی 5 کیلو وزن کم کردن در ماه  3 کیلو هست اونهم با اصول ورزشی و رعایت رژیم صحیح پس به دنبال چربی سوزها نباشید اما در مورد مکمل ها کلا بحث جداست که فرصت بشه توضیح میدم

هیچ قرصی برای از بین بردن چربی ساخته نشده علتش هم اینه چربی بافت زنده هست ما قرص یا امپولی نداریم بت ...

من سوالم چیز دیگه بودها

منظورم چربی سوزی نبود

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
سلام  من وزن زیادی کم کردم توی یک سال قرص چی بخورم چون صفراموهم جراحی کردم یه مقدار میترسم از ...

عذرخواهی میکنم اونقدر حجم سوالات زیاد بود که درست متوجه نشدم شما میخوایید وزن اضافه کنید درسته؟؟؟

عذرخواهی میکنم اونقدر حجم سوالات زیاد بود که درست متوجه نشدم شما میخوایید وزن اضافه کنید درسته؟؟؟

نه جناب اصلا😅

تازه دوس دارم یه ۷ ۸کیلو دیگه هم کم کنم 

گفتم صفرامو جراحی کردم

نمیتونم چیزی بخورم به اون صورت البته از ترس

واینکه اون قرص کاراییش چیه که فرمودین

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!