2777
2789
سلام چندتا سوال داشتم  من طی ۸ ماه گذشته از وزن ۱۰۵ رسیدم ۷۵ , ۶ ماه بدنسازی کار کردم و الانم ...

با سلام

اصولی وزن کم کردید تبریک میگم تقریبا ماهی 4 کیلو در مورد ورزش trx باید بگم یکی از مزخرف ترین ورزشهاست که برای امادگی جسمانی در نیروی دریایی امریکا اختراع شد برای اینکه سربازان عضله از دست ندن و اینکه فشار زیادی به بدن وارد میکنه و اگر اصولی نباشه به غضروف ها صدمه وارد میکنه کلا جزو ورزش حساب نمیشه صرفا چند تا طناب هست که شما باید با وزن خودتون ورزش کنید و امکان این رو ندارید مثل بدنسازی از وزنه های سبکتر استفاده کنید تا بدن اسیب نبینه اما در کل اگر این ورزش رو انجام میدید به دنبال ورزشهای قدرتی نباشید مثل بدنسازی چون هیچ انرژی اضافه ای براتون باقی نمیمونه پیشنهاد من برای شما شنا هست تا تمام عضلات درگیر بشن و دچار افتادگی بدن هم نشید و اندام کشیده تری داشته باشید وزن مناسب شما 65 کیلو هست که این وزن رو با شنا رفتن هم میتونید بدون trx بهش برسید ویتامین e هم هرروز باید مصرف کنید دوز 400 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دوران تینیجری بدن سازی خوبه؟ میگن اگه چربی داشته باشیم نباید بریم بدنسازی درسته؟

از سن 17 سال به بعد مشکلی نداره اینم که میگن اگر چربی داشته باشی نباید بری قهرمانان دنیا که مثقالی چربی ندارن پس دارن چکار میکنن؟؟؟تمام ورزش ها چربی سوزی رو انجام میدن یک ورزش بیشتر یکی کمتر شما دوچرخه سواری و شنا رو پیش بگیرید خوب مسلما چربی سوزی زیادی خواهید داشت اما بدنسازی صرفا تبدیل چربی به عضله هست مشابه کشتی 

با سلام اصولی وزن کم کردید تبریک میگم تقریبا ماهی 4 کیلو در مورد ورزش trx باید بگم یکی از مزخرف تری ...

خیلی ممنون ✨

فقط کرم یا روغن خواصی هست که به بدنم بزنم تا پوستم شل نشه؟ 

خیلی ممنون ✨ فقط کرم یا روغن خواصی هست که به بدنم بزنم تا پوستم شل نشه؟ 

شنا برید به هیچ وجه بدنتون شل نمیشه تنها ورزشی هست که تمام سلول های بدن رو تقویت میکنه میتونید ویتامین e400 تهیه کنید به مقدار لازم با سوزن سوراخ کنی و به شکم و پهلو بمالید و ده دقیقه ماساژ بدید

یه خواهشی از همگی عزیزان دارم یک مشکلی برام درست شده که هفت ماهه از یک نفر مقداری پول طلبکارم و کلا ناپدید شده و نمیده چک هم ازش دارم اما بیفایدس چون هربار یک شهر دیگه هست اگر تونستین برام دعا کنید مشکلم حل بشه بدجور گرفتار یک ادم بی معرفت شدم خیلیا بهم گفتن برو پیش دعا نویس اما فکر نمیکنم توی این دوره این چیزا با عقل و منطق جور در بیاد حتی یکنفر رو میشناختم که گفت 8 میلیون بهم بده براش طلسم مرگ مینویسم وقتی مرد پولش رو بهم بده که گفتم اولا من دنبال مردن اون ادم نیستم دوما مرده ی اون ادم به چه درد من میخوره دعام کنید که به شدت گرفتار شدم ممنون از همتون

به راحتی اب خوردن شما برای اینگه عضلات رو نابود نکنید و فقط چربی ها رو بسوزونید مولتی ویتامین اورامی ...

بعد ببخشید خوردن #جو_دو_سر ، توی بدنسازی برای ساخت عضلات و حجیم شدن به چه نحوی است ؟ 

بعد ببخشید خوردن #جو_دو_سر ، توی بدنسازی برای ساخت عضلات و حجیم شدن به چه نحوی است ؟ 

سلام

جو دو سر بخاطر املاح زیادی که داره مصرف میشه وگرنه تاثیر زیادی نداره