2777
2789
عنوان

سینه کوچک

| مشاهده متن کامل بحث + 2449 بازدید | 24 پست

بگو الان داداشت داره به زن داداشت میگه برو خانمی رو از زن داداشم (تو)یاد بگیر بدبخت 

بگو هر وقت رفتی چیزتو بزرگ کردی بعد بیا حرف بزن 

بگو مقایسه کنی با مقایسه دودمانتو به باد میدم 

تهشم یگو پول بده مث خودش برم عمل کنم

😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو الان داداشت داره به زن داداشت میگه برو خانمی رو از زن داداشم (تو)یاد بگیر بدبخت  بگو هر وق ...

منم شوهرم اوایل خواست مقایسه کنه، سینه و اینا نه!مثلا میگفت یکم چاق شو و اگه خوشگل بودی چرا دماغتو عمل کردی!!

گفتم باشه به حسابت میرسم،اروم اروم روش کار کردم، بخدا الان اعتماد به نفسش صفر شده!!!

غیرمستقیم فهموندم قدت کوتاهه و الان خیلی بابت قدش ناراحته،گفتم کچلی حتما مو بکار بعدا دخترمون ازت خجالت نکشه،گفتم واسه من مهم نیستا بخاطر دخترمون میگم بچه ها حساسن!!!گفتم چون چاق شدی و سنت خیلی بیشتر نشون میده بخاطر اینه بهت احترام میزارن😉!چند روز پیش میگه خیلی پیر شدم!گفتم اره ،ولی اشکالی نداره من اینجوری دوست دارم😂 

منم شوهرم اوایل خواست مقایسه کنه، سینه و اینا نه!مثلا میگفت یکم چاق شو و اگه خوشگل بودی چرا دماغتو ع ...

چقد تو کلکی به خدا🤣منو بگو شوهرمو اینقدر اعتماد ب نفسشو بردم بالا ک الان منو میخوره فقط 

اینقدر تته پته میکرد موقع حرف زدن الان بیا ببینش موقع حرف زدن با دوستا و همکاراش 

اینقدر تیپشو خوب کردم همه میگن از وقتی زن گرفتی تغییر کردی 

اینقدر به پوستش و شکمش رسیدم ک نگو....ولی خیلی ازش دلم پره 

چقد تو کلکی به خدا🤣منو بگو شوهرمو اینقدر اعتماد ب نفسشو بردم بالا ک الان منو میخوره فقط  اینق ...

منم به لباس شوهرم می رسم

ولی کاری کردم حس کنه خیلی ازم پایینه

به مردها رو بدی سوارت میشن

شوهرم دکتره! اوایل خواست پوز اونم بده،هی بهش فهموندم دکتراتم ارزش نداره

مثلا بهش با خنده میگم، خدایی فقط جفتمون میدونیم دکتراتو چجوری گرفتی،پدر دانشگاهو در اوردی ،ده سال دکترا گرفتنت طول کشید!اونقد گفتم دیگه روش نمی شه پوز بده!اونم با خنده میگه راست میگیا ریش سفید دانشگاه شده بودم!!!!

خلاصه واسه من اینجوری جواب میده