2777
2789
عنوان

خوابم نمیبره از ناراحتی

321 بازدید | 18 پست

دلم گرفته گریه میکنم چقدر بی انصافی دنیا شبی که دیگه فهمیدم بچم مرده همه چی تمومه سحر قرآن باز کردم اون قسمت اومد که حضرت خضر و موسی بودن که خضر چند تا کار انجام داد موسی اعتراض کرد خضر گفت صبر کن اما من نمیتونم صبر کنم از خدا بیزارم از دعا بیزارم از این دنیای بی انصاف 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گریه هات که تموم شد میبینی هنوز خدا هست با همون مهربونی با همون بخشندگی.

مرگ بچه خیلی سخته .انشالله صبرت بده.وگرنه ادم زنده به گور میشه

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

نمیدونم بچتون چند وقتش بود بدون با خوندن تایپیکت قلبم درد اومد

من پسرمو چهل روزگیش از دست دادم مبدونم هر چی بچه بزرگتر باشه غم از دست دادنش سخت تره اگر جنین بوده و یکی دو روز بوده خداروشکر کن نمبگم غمت کمه ولی از کسی که سه روزه بوده یه روز کمتره مگه نه؟!خودتو اذیت نکن قسمته میگذره

عزیزدلم الان تاپیک های قبلیتو خوندم سقط کردی

بین من یه سقط داشتم حالتو درک میکنم من بعد سقط افسردگی گرفتم رفتم دنبال دلیلش فهمیدم رحمم دوشاخه و بچه نمیمونه و اگه بمونه خیلی سخته و مراقبت میخواد یه سال دارومصرف میکردم تنبلی داشتم شوهرم عمل کرده بود بعد یسال باردار شدم ولی خدا منو ببخشه اصلا امیدی نداشتم حتی بجز مامانم به کسی نگفتم هرروز منتظر لک بودم استراحت مطلق بود یعنی فقط برای دستشویی باید از جام بلند میشدم هرروز قرص و امپول و شیاف های گرون خارجی تا شدم ۳۹ هفته و کیسه ابم پاره شد رفتم بیمارستان خدامنوببخشه منتظر بودم ببینم ایراد بچم چیه تا به دنیا اومد و دیدم سالمه چیزی که اصلا فکرشو نمیکردم الهی شکر خداروشکر بچم سالم بود و اونجا فهمیدم خدا اون بچمو ازم گرف یکی بهترشو بهم داد صد درصد ایرادی داشته که افتاده وگرنه بچه سالم تو رحم مشکل دار هم میمونه

خدایا شکرت بابت همونی که خودت میدونی🥰

عزیزم همدردیم تاپیک قبلیم بخون 😔دلم آشوبه 😭

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت

تایپیک های قبلت رو خوندم خب چرا نشستی زندگی خواهرشوهرت رو تماشا می کنی و افسوس میخوری 

پاشو برو درس ت رو ادامه بده تحصیلات عالیه داشته باش یا برو سرکار درآمد و استقلال داشته باش برو کلاس زبان مدرک بگیر برو کلاس برنامه نویسی مدرک بگیر بشین تو خونه روزانه ملیونی درآمد داشته باش 

بسم الله هزارتا راه پیشرفت داری نشین بقیه رو تماشا کن تلاش کن و جلو بزن از همه شون💪🏻