2777
2789
عنوان

عشقِ من...

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 27 پست
واقعا کاش همه چیمون شده کاش 

💔....

منکه‌ دیگه خیلی ناامیدم....

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

💔.... منکه‌ دیگه خیلی ناامیدم....

امروز من چمه اخهههه میدونی من نه دوستی دارم نه خواهری خیلی تنهام از عشق اولم جداشدم با یکی دیگه بعد از اون اشنا شدم دلم میخواد کنارم باشه حرف بزنه اما نبود دلم گرفت بدجور فقط در و دیوار و نگاه میکردم و یه گوشی که هیچی ندارم داخلش هووووف ۵سال سختی دوباره سختی جوون ندارم دیکه

امروز من چمه اخهههه میدونی من نه دوستی دارم نه خواهری خیلی تنهام از عشق اولم جداشدم با یکی دیگه بعد ...

خیلی میفهممت💔💔💔💔💔💔

از ته دلم دعا میکنم شخصی که الان باهاش هستی یه آدم عالی باشه و رابطتت خیلی قشنگ و عاشقانه پیش بره...

گریه نکن عزیزم 🥺💔 درست میشه....

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
خیلی میفهممت💔💔💔💔💔💔 از ته دلم دعا میکنم شخصی که الان باهاش هستی یه آدم عالی باشه و رابطتت خیلی ...

میدونی بعضی وقتا میگم خوش به حال دخترایی که تو قیر تعهد نیستن

میدونی بعضی وقتا میگم خوش به حال دخترایی که تو قیر تعهد نیستن

💔🥺 اونایی که راحت دل میبندن و راحت دل میکنن....

😭😭😭😭😭💔 این امروز پنج روز که فهمیدم 

زن گرفت دوسال که زن گرفته بود عقد 

دختر عموشو هواست ولی منو نخواست 

مگه من چی کم داشتم از اون دختره که دوسال ازش بزرکه 

اون که میکفت زندگیم   میگفت دوست دارم 

اون که شبه روز با من حرف میزد چطور تونست 

اینجوری با روح روانم بازی کنه 

نانازم مگه من چی کم داشتم مگه من چم بود 

نانازم نانازمو ازم گرفتن 

به زبون خودمون ناناز یه جمله خیلی قشنکیه 

من اینقد عاشقش بودم که بهش میگفتم نانازم 

😔😔💔💔💔💔 چطور دلش اومد بام این کارو بکنه 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

😭😭😭😭😭💔 این امروز پنج روز که فهمیدم  زن گرفت دوسال که زن گرفته بود عقد  دختر عموشو ...

قلبم💔

هیچ حرفی ندارم که مطمعا باشم با گفتنش آروم میشی ،،،

چون چنین واژه هایی تویه این موقعیت وجود ندارن...

از ته دلم برات آرامش خوشبختی و حال خوب آرزو میکنم ...

برات یه عشق عمیق و واقعی آرزو میکنم که این روزا و این حال بد رو کاملا از یاد ببری عزیزم💔

قلبم💔 هیچ حرفی ندارم که مطمعا باشم با گفتنش آروم میشی ،،، چون چنین واژه هایی تویه این موقعیت وجود ...

😭😭😔😔😔😔💔 نمیدونی چه حالی دارم 

شب روزم شده گریه شده بی خوابی دست من نیست که 😭😭😭 اون اینکارو باهم کرد 

چرا منو نخواست اون دختره رو خواست 

وقتی فهمیدم بهش زنگ زدم وایس فرستادم اینقد گریه کردم اینقد چیغ زدم ولی میگفت من بی گناهم 

گفت من گناهی ندارم میگه مجبورم کردن مگه میشه مجبورش کننن 💔😔😭😭😭😭😭😭😭 یا خدا دیشب تو خوابم اومد گفت من بی گناهم داداشام مجبورم کردن 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

😭😭😔😔😔😔💔 نمیدونی چه حالی دارم  شب روزم شده گریه شده بی خوابی دست من نیست که 😭😭😭 اون ا ...

😭💔الهی دلت آروم بشه عزیزم ....

میفهمم چقدر حالت بده این حس حق هیچکس نیست...

منم روزای خیلی بدی رو گذروندم‌ خیلی سخته ولی میگذره عزیزم 💔😭...

میتونی با مشاوری چیزی صحبت کنی؟!

@paezzzz  

سلام عزیزم ببخشید که تگت کردم✨🤍...

میشه برام حستو بگی ...

کامنتت رو تویه تاپیک از اخلاق پسرا بگید دیدم و خب اونجا نپرسیدم چون استارتر  راضی نبود 🫂🤍

اگر دوست داشتی جواب بده عزیزمممم🥺 چون من اعتقاد دارمممم😁...

به نظرت عشق من برمیگرده؟! یا رفته برا همیشه...

میدونی مدت زیادی گذشته تقریبا دوسال ...

و خب نتونستم سعی کردما ولی نتونستم فراموشش کنم هنوز تویه دلمه و کسی به دلم نمیشینه🥲🥲🥲

اونم هنوز شمارمو داره فالوم هم داره استوریامم مبینه منم همینطور البته ... و نمیدونم این از بی تفاوتیشه یا اینکه هنوزم یکم دوسم داره؟!

کاش میشد بفهمم :)))

حالا توام حستو بگووو حتی اگر مطمعا هم نباشی عیب ندارع❤️

@paezzzz     سلام عزیزم ببخشید که تگت کردم✨🤍... میشه برام حستو بگی ... کامنتت رو تویه ...

عزیزم ولش کنننن. خواهرانه میگم این نیاز به حس ششم نداره. نظری در مورد اون پسر ندارم. اما به محض اینکه این و بذاری کنار و در مقابل عشق از دست رفتت مقاومت نکنی؛ یه ادم خوب سد راحت قرار می گیره که منجلب به ازدواجت میشه. مبارک باشه واست.

عزیزم ولش کنننن. خواهرانه میگم این نیاز به حس ششم نداره. نظری در مورد اون پسر ندارم. اما به محض اینک ...

🥲🥲🥲🥲کاش بتونم .... خیلی سخته ...

بدجور دوسش دارم اصن 🥲💔 

کاش بتونم عشقشو از دلم بکنم بندازم بیرون...

مرسی عزیزم 🥺🥺🥺🥺

2827
2791
2779
2792