2777
2789
عنوان

وام بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 23436 بازدید | 409 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشنای شما ممکنه قبلا اقدام کرده باشن من داداشم معاون شعبه بانک ملیه بهم وام ندادن از بانک ملی، به دا ...

من تازه اقدام کردم ی ماهه الان وامم امادست

چندنفرم بودن غیرخودم تومرحله تکمیل مدارک بودن ک پرداخت کنن

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
بچهامن وام ازدواجم اماده پرداخته مشکل ضامن دارم میخوام نصفشوبدم ب ضامن چطورمیتونم پیداکنم

هیچ جور، خیلی ریسک بزرگی هست ضمانت دیگران. دردسر بزرگی هست من دیدم برای دو نفر چه دردسری درست شد که ضامن شدن، به غلط کردن و گریه افتادن. از فکرش بیا بیرون اگر تو افراد درجه یکت ضامن نداری بقیه که اصلا روشون حساب نکن. 

صادرات بسته وام ها همسرم بانک صادرات هست

سلام میشه خواهش کنم جواب سوالم رو بدید؟

از کی تا حالا بستس ؟ کی باز میشه؟

ماهم فروردین امسال اقدام کردیم جواب پیامکش مهر اومد همون موقعه تکمیل کردیم مدارک گفتن جلشو بستن😕

هیچ جور، خیلی ریسک بزرگی هست ضمانت دیگران. دردسر بزرگی هست من دیدم برای دو نفر چه دردسری درست شد که ...

چزا خب اوناضامن میارن اونا باید نگران باشن ک

من واممو نصف میکنم اونی ک نصفشو میبره باید ضامن بیاره

آخی چقدر بد یعنی هیچکی استادی همسایه ای 

همه چوب خطشون پره وگرنه توخانوادم ۴تا اداری داریم

بانک ملی یکم سختگیره

حقوق بگیر ملی میخواد اونم سوابق زیر ۲۰سال

مهر ایران  هر چقدر پول بزاری امتیاز تعلق میگیره دوتا ضامنم میخواد که چک داشته باشن

عزیزم مثلا ۲۰۰ بزاری بعد ۳ ماه چقد میده 

با چند درصد سود

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»