2777
2789
عنوان

وام بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 23436 بازدید | 409 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره فردا میرم .میخوام الان سپرده بزارم برج ۲وام بگیرم .مهر ایران حداقل چتد ماهه باسپرده گذاری وام می ...

موسسه معراج من ۳۰ گذاشتم دوماهه ۴۵ گرفتم دوتا چک هم میخان سودشم ۴ درصد

چزا خب اوناضامن میارن اونا باید نگران باشن ک من واممو نصف میکنم اونی ک نصفشو میبره باید ضامن بیاره

نه عزیزم مگه شما نمیخوای یکی بیاد ضامن شما بشه که بتونی وام برداری حالا فرضا نصف وامم بهش بدی؟ اونه که میوفته تو دردسر چون شما اقساطت پرداخت نکنی حساب اون بسته میشه و ریسک بزرگی براشه مثل که شما در جریان نیستی ولی من اینجوری دیدم که ضامن رو به غلط کردن و شکایت قضایی کشیدن. و کارشون به دادگاه رسیده. 

نه عزیزم مگه شما نمیخوای یکی بیاد ضامن شما بشه که بتونی وام برداری حالا فرضا نصف وامم بهش بدی؟ اونه ...

درجریان هستم فک کردم حالا چ میخوای بگی

بین اینطور مواقع تعهدات هست ک ردو بدل میشه جای نگرانی نیس

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
رو هوا که نمیدن باید حسابت کار‌ کرده باشه به هرحال پول آدم تو اون بانک ها بوده 

بازم فقط ضرره درامد بانکی نداره براشون. برای همین بانکها زیاد مایل به پرداخت وامهای 4 درصد نیستن اکثرشون معرفی نامه میخوان. و دوتا ضامن...  

پست بانک میتونی سپرده بزاری تا سه ماه بمونه بعد دوبرابرش بهت وام میدن و پول خودت هم آزاد میشه، ولی خوب بعد از تکمیل کردن پرونده یه ماهی هم طول میکشه تا نوبت واریزیت بشه، درسته وامش ۱۸درصده ولی نصبت به بانک های دیگه شرایطش بهتره، ۵ساله است و قسطش هم زیاد نیست

درجریان هستم فک کردم حالا چ میخوای بگی بین اینطور مواقع تعهدات هست ک ردو بدل میشه جای نگرانی نیس

باشه در نهایت  با همین تعهدات هم اگر فرضا شما اقساطتت رو پرداخت نکنی بانک حساب ضامنت رو میبنده و پرونده میره تو یک پروسه شکایت قضایی طولانی که برای دوتا از دوستام پیش اومده که ضامن شده بودن.