2777
2789
عنوان

وام بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 23436 بازدید | 409 پست
پست بانک میتونی سپرده بزاری تا سه ماه بمونه بعد دوبرابرش بهت وام میدن و پول خودت هم آزاد میشه، ولی خ ...

مرسی ازت .باورت میشه نمیدونم پست بانک کدومه با اداره پست اشتباه میگیرمش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه در نهایت  با همین تعهدات هم اگر فرضا شما اقساطتت رو پرداخت نکنی بانک حساب ضامنت رو میبنده ...

بله درجدیان هستم ولی اگ ادم بخواد اینطوری فک کنه ازخونه هم بیرون نیاد ماشین میزنتش

اگ قرارباشه اینقدنگاه بدبینانه داشته باشه ب همه چی ک نمیشه زندگی کرد

درثانی تعهدات رو براهمچی وقتی گذاشتن

اندازه موهای سرم وام گرفتم هم من هم خانوادم دیگ همه اتفاقاتشو میدونم حرفات درسته ولی ی درصدفک کن همچی چیزنی نباشه تاکی بترسی و جلونری

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
نه ما چندین بار هست وام میگیریم بانک هست موسسه نیست خطری هم نداره

عزیزم من از مهرایران سمت خودمون پرسیدم بهم گفتن 50 تومن سپرده میزاری 3 ماهه یا 6 ماهه اونوقت 50 تومن بهت وام میدن و 50 تومن خودت رو اخر اقساطتت میدن. با دوتا ضامن. 

اینجوری بود واسه شمام؟  اینکه خیلی مسخره است. 

همه بهم مثل شما گفتن ولی وقتی رفتم پرسیدم اینجوری گفتن قشنگ. گفتم من 100 تومن نیاز دارم گفتن دیگه نمیشه کاریش کرد همینجوریه. 

عزیزم من از مهرایران سمت خودمون پرسیدم بهم گفتن 50 تومن سپرده میزاری 3 ماهه یا 6 ماهه اونوقت 50 تومن ...

مسخره س چقدررر .۵۰تومن خودمو بدون هیچ دردسری بدیم بانک سودشو ببره بعد خودمون ۵۰تومن با سود ۱۸درصد ماهانه قسط بدیم خخخخخخخ جوکه واقعا

بله درجدیان هستم ولی اگ ادم بخواد اینطوری فک کنه ازخونه هم بیرون نیاد ماشین میزنتش اگ قرارباشه اینق ...

کلا میگم، حرفهای شما هم درسته اما بهتره ضامن و وام گیرنده فامیل درجه یک باشن. حداقل میدونی دردسرش کمتره، من یه چیزها از مردم دیدم که واقعا میترسم از اکثرشون. دور از جونتون اکثرا دنبال سو استفاده و کلاه برداری هستن. دوست صمیمی خودم چند صفحه قبل نوشتم که میخواست سرم کلاه بذاره و میخواست برم ضامنش بشم اما کلکش نگرفت و من فهمیدم. اینم دوستی که از سال 87 فکر میکردم ادم درستیه.