2777
2789
عنوان

وام بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 23436 بازدید | 409 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که آشنا داشته باشه بهش میدن.  هزار تا ترفند بلدن.  همسایه ما هفته پیش درخواست داده ا ...

اشنای شما ممکنه قبلا اقدام کرده باشن من داداشم معاون شعبه بانک ملیه بهم وام ندادن از بانک ملی، به داداشمم گفتم گفت سیستم بسته هست از سمت بانک مرکزی. شاید اشنای شما بانک خصوصی وام گرفتن

بانک رسالت بزاری ۴ماه دیگه به اندازه سپردت وام میدن برو بپرس شاید ۳ماه هم بشه نمیدونم

کاربر سال ۹۷ هستم نمی‌دونم چرا تعلیق شدم.خدایا به حرمت ۶ماه امام حسین دامن همه آرزومندان رو سبز کن.بچه های سالم و صالح و خوشگل.شکرت بابت همه چی خدایا
چقدر باید سپرده بزاری چقدر طول میکشه وچقدر وام میدن،من عین پیرزنای قدیمی پس اندازم تو خونه س،البته پ ...

سپرده میزاری (پولتو میخوابونی بانک)سودش تا ۳ماه واسه بانکه (اگربخوای ۳ماهه وام بگیری )بعد از ۳ماه اکثرررررر بانکا به اندازه پول خودت بهت وام میدن واکثرااااا هم پولتو آزاد میکنن (پول سپرده تو ).

آره منم دوستم بی شرف میخواست ازم سو استفاده کنه هی میگفت بیا ضامنم شو، منم گفتم باشه پس تو هم بیا ضا ...

وای خدایا ما چه قدر بدبختیم به چندر غاز چند ماهه همین جوری اینور اونورحالا هم اینجوری

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

سپرده میزاری (پولتو میخوابونی بانک)سودش تا ۳ماه واسه بانکه (اگربخوای ۳ماهه وام بگیری )بعد از ۳ماه اک ...

چه جالب،در کل به صرفه هست چون شنیدم خیلی بیشتر باید پس بدی،مثلا حدود۲۰۰ بزاری طولانی بمونه یکسال،فرقی داره تو مبلغ وام 

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
موردی ندارم فوریه من ۳ماهه میخوام بخوابونم اطلاع نداری الان چه بانکی میشه سپرده بذاری که تا برج ۲بهت ...

بانک رسالت . همه چیزش هم اینترنتیه  از افتتاح حساب تا الی آخر سود ۴٪

این نیز بگذرد .....
اشنای شما ممکنه قبلا اقدام کرده باشن من داداشم معاون شعبه بانک ملیه بهم وام ندادن از بانک ملی، به دا ...

اره از مرکزی سیستم قطعه

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹