سلام دوستان عزیزم .کسی میدونه الان چه بانکی میشه سپرده گذاشت که تا۳ماه بعد وام گرفت؟ سپه گفتن همه چی بسته ست نمیشه حتی سپرده گذاشت .بانکای خصوصی چطورن؟
کسی که آشنا داشته باشه بهش میدن. هزار تا ترفند بلدن. همسایه ما هفته پیش درخواست داده ا ...
اشنای شما ممکنه قبلا اقدام کرده باشن من داداشم معاون شعبه بانک ملیه بهم وام ندادن از بانک ملی، به داداشمم گفتم گفت سیستم بسته هست از سمت بانک مرکزی. شاید اشنای شما بانک خصوصی وام گرفتن
آره منم دوستم بی شرف میخواست ازم سو استفاده کنه هی میگفت بیا ضامنم شو، منم گفتم باشه پس تو هم بیا ضا ...
وای خدایا ما چه قدر بدبختیم به چندر غاز چند ماهه همین جوری اینور اونورحالا هم اینجوری
❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹
اشنای شما ممکنه قبلا اقدام کرده باشن من داداشم معاون شعبه بانک ملیه بهم وام ندادن از بانک ملی، به دا ...
اره از مرکزی سیستم قطعه
❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹