2777
2789
عنوان

وام بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 23436 بازدید | 409 پست
مهر اقتصاد ؟یا مهرایران؟

من تا حالا وام نگرفتم فکر میکردم باید یکسال سپرده بزاری بعدم با کلی ضامنو سود بالا وام بگیری چطوری وام میدن؟

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله بانک هستند 

خب وامشون ارزش داره اصلا؟ چقدر میدن مگه؟ الان یکی نوشته بود نصف پولت رو وام میدن. ولی ملی معدل حساب میگیره مثلا معدلت 25 اینا باشه بهت 100 میداد که الان بستس

خب وامشون ارزش داره اصلا؟ چقدر میدن مگه؟ الان یکی نوشته بود نصف پولت رو وام میدن. ولی ملی معدل حساب ...

معدل حساب چطوری بگیریم نرم افزارای معدل حساب گیری درستن بنظرت!

من میخام الان سپرده بزارم میشه ؟

اره بانک مهر ایران چون خودت سپرده میزاری ربطی به بودجه نداره وام هر وقت بخوای هست . به ازای شش ماه سپرده کل مبلغ رو وام میده و سه ماه نصف مبلغ رو میده ولی با اقساط چهارده ماهه . فقط اگه بخوای اقساط طولانی تر بشه از مبلغ وام کم میشه

نه عزیزم تمام بانکها بستن وام رو، بانک مرکزی میبنده چطور بعضی بانکها میخوان وام بدن؟ اینا بودجه شون ...

کسی که آشنا داشته باشه بهش میدن. 

هزار تا ترفند بلدن. 

همسایه ما هفته پیش درخواست داده این هفته گفتن میریزن به حساب 

خدایا شکرت😍
اره بد بختانه ما دوماه پولمون بانک بود همچی کامل شد این ماه وام بدن که بسته شد موند برا سال بعد هههه ...

آره منم دوستم بی شرف میخواست ازم سو استفاده کنه هی میگفت بیا ضامنم شو، منم گفتم باشه پس تو هم بیا ضامن من شو تا من ضامنت شم ولی هر وقت بهش میگفتم بیا مدارک اماده هست امضا بزن و مدارکت بیار یه فیلم در میاورد ولی به من میگفت تو بیا برای من ضامن شو فکر کرده بود با ساده طرفه، به داداشم گفتم، گفت محلش نده کلاه برداره وقتی اینهمه افراد تو خاتواده داریم چرا رفتی به دوستت گفتی بیاد ضمانت. منم دلم براش سوخته بود که هیچ کارمندی تو فامیلا و دوستاش نداشت. اون بی شرف وقت منو انقدر سوزوند که وامها بسته شدن حتی داداشم نتونست برام درست کنه که خودش معاون شعبه هست.