سلام دوستان عزیزم .کسی میدونه الان چه بانکی میشه سپرده گذاشت که تا۳ماه بعد وام گرفت؟ سپه گفتن همه چی بسته ست نمیشه حتی سپرده گذاشت .بانکای خصوصی چطورن؟
خب وامشون ارزش داره اصلا؟ چقدر میدن مگه؟ الان یکی نوشته بود نصف پولت رو وام میدن. ولی ملی معدل حساب میگیره مثلا معدلت 25 اینا باشه بهت 100 میداد که الان بستس
اره بانک مهر ایران چون خودت سپرده میزاری ربطی به بودجه نداره وام هر وقت بخوای هست . به ازای شش ماه سپرده کل مبلغ رو وام میده و سه ماه نصف مبلغ رو میده ولی با اقساط چهارده ماهه . فقط اگه بخوای اقساط طولانی تر بشه از مبلغ وام کم میشه
اره بد بختانه ما دوماه پولمون بانک بود همچی کامل شد این ماه وام بدن که بسته شد موند برا سال بعد هههه ...
آره منم دوستم بی شرف میخواست ازم سو استفاده کنه هی میگفت بیا ضامنم شو، منم گفتم باشه پس تو هم بیا ضامن من شو تا من ضامنت شم ولی هر وقت بهش میگفتم بیا مدارک اماده هست امضا بزن و مدارکت بیار یه فیلم در میاورد ولی به من میگفت تو بیا برای من ضامن شو فکر کرده بود با ساده طرفه، به داداشم گفتم، گفت محلش نده کلاه برداره وقتی اینهمه افراد تو خاتواده داریم چرا رفتی به دوستت گفتی بیاد ضمانت. منم دلم براش سوخته بود که هیچ کارمندی تو فامیلا و دوستاش نداشت. اون بی شرف وقت منو انقدر سوزوند که وامها بسته شدن حتی داداشم نتونست برام درست کنه که خودش معاون شعبه هست.