2777
2789
عنوان

زندایی عوضی

800 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها خوبین

ما یه زندایی داریم که این خانوم از روز اول به ما نگاه سو استفاده داشت.یعنی هر زمان میاد خونمون به یه نحوی ازمون یه جیزی میگیره یا بارها ما باهاش جایی رفتیم که کار اونو را بندازیم کاری کرده اسنپشم حساب ددیم خرجشم دادیم.مامانمم ماشالا همیشه همه جیز بهش میده.شده تنهای قیچی که تو خونه داشتیمو داده به اون.وسیله ای که خودمون احتیاح داشتیمو داده بهش.درعوض هربارما میریم خونش به شده به چشم دیدیم خوراکیاشو قایم میکنه و کمترین پذیرایی رو میکنه و تاحالا چند بار حتی بخاطر غذایی که جلومون گذاشته یه تیکه ای بهمون انداخته جوری که مامانم یا خواهرم بدجور بهشون برخورده و ناراحت شدن.درعین حال خیلی هم پرروعه.امشب ماخواستگاری خواهرم بود اینم اومد خونمون مامانم بهش گفته که یعنی بیاد کمک کنه آشپزی یه مرغم باخودش آورده بود من خبر نداشتم این آورده.وسط پذیرایی و اینا بودیم خواهرم بهم گفت اون وقتی که تو از آشپزخونه رفتی بیرون پشت سرت اشاره کرد گفت برو گمشو.خداوکیلی من ازش خوشم نمیاد ولی هیچوقت چیزی بهش نگفتم همیشه محترمانه باهاش رفتار کردم.این هربار همینحوری اشاره میکته پشت سرم به من فحش میده.بعد که خواستگارا رفتن مامانم گفتم وایسا چندتا شیرینی بذارم ببری واسه مامانت من که اعصابم خورد بود گفتم اووو حالا دوتا شیرینی آوردن نمیخواد خیرات کنی.زنه برگشت گفت یعنی من دوتا شیرینی واسه مامانم ببرم بده و فلان.منم گفتم وردار جعبه شیرینی رو با خودت ببر مال تو.البته با حالت دعوا گفتم.حالا اینه که رفتن همه هوار شدن سر من که تو جقد بیشعوری و پشت این خانومو گرفتن و هواداریشو میکنن.من بهشون میگم این زنه به هر طریق به من توهین میکنه بعد شما پشت اینو میگیرین.و سراین ماجرا یه دعوا شد.اینم بکم حتی مامانمم که عاشق ایناست خودش بارها گفته اینا فقط از من سو استفاده میکنن ولی بازم میره میشینه پیششون بدترین حرفارو راجع به من که دخترشم میزنه جوری که یکی ندونه فک میکنه اونا خانوادشن من دشمنشم با اینکه اوناهم ارزشی براش قاعل نیست.حالا سوال اینه من کار بدی کردم؟نباید یه جوری یه جیزی بهش میگفتم وقتی همش‌میشینه پیش اون یکی خواهدم و مادرم همش از من بد میگه.گرچه اونا خودشون بهش اجازه میدن ولی همش با کنایه منو مسخره میکنه و پشت سرم بعد رفتنم مثلا میگه برو گمشو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی الهی

درکت میکنم

و ببخشید اینو میگم

مامانت به شدت به شدت آدم دو رویی هست و من متنفرم از آدمای اینجوری 😑😑😑😑

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 
والا خوب بد گفتی ..اونم اگه پشت سرت حرف میزنه چون خانوادت اجازه میدن 

وقتی بر میگرده بعد رفتنم پشت سرم میگه برو گمشو.پشت سر و جلو سر نداره.جرعتو اوتی داره که جلو روت میگه پشت سرو همه میگن

چه بی سیاستی 🤨

آقا شما بودید تو این موقعیت چیکار میکردید؟ منظورم اینه که چطوری با سیاست باشیم

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 

درست با مادرت بشین حرف بزن کاملا دوستانه ویکم معصومیت چاشنی حرفات کن حتما نتیجه میگیری

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

توام مث خودش باش

من وقتی یکی رفتار بد داره و میبینم بازم عزیزه نگاه میکنم ببینم چیکار میکنه که من نمیکنم میبینم سیاست داره 

اون میبره خوراکی هاشو قایم میکنه یه وقت نخواد بیاره پذیرایی کنه توام باید سریع قایم میکردی چون قطعا میدونستی مادرت حتما تعارف میزنه مامان منم ازین اخلاقا داره

منم چیزی به دلم نباشه به کسی بدم یه دور پذیرایی میکنم جمع میکنم و یه جا دور از چشم میذارم مامانمم یادش میره