2777
2789
عنوان

زندایی عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 29 پست

همین دیگه مامانت مجوز داده که بهت توهین کنه ،کار خوبی کردی منم بودم باهاش همین برخورد و میکردم ،از این فامیلا ما زیاد داریم

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو به خواهرت میگفتی تو مگه نگفتی اون پشت سرم اشاره کرده حالا چرا داری طرفشو میگیری بلاخره رفیق دزدی ...

اون یکی خواهرم گفت که پشت سرت گفت برو گمشو.اوتی که هواداریشو کرد یکی دیگه ست.و کلا اینا اصلا براشون مهم نیست اون زنه با من بد رفتاری کرده.حرصشون گرفته که تو جرا باهاش بد رفتاری کرری.وبعد این ماجرا داشتیم دعوا میکردیم.اون‌یه خواهرم و برادر کوجیکمم همیشه دنبال دعوان اون وسط افتادن به جون هم کلی کتک کاری کردن.حالا من عذاب وجدانم از اینه که مقصر این دعوا من بودم.گرچه به نظرم واقعا من مقصر نبودن.خانواده ی من خیلی عجیبن اصلا براشون حتی مطرح نیست که اون با خواهرشون توهین کرده.جیزی که آزارشون داده این بوده که تو جرا اونو ناراحت کردی

آخی الهی درکت میکنم و ببخشید اینو میگم مامانت به شدت به شدت آدم دو رویی هست و من متنفرم از آدمای ...

مامان من دورو نیست.درست نیست ازش بد بگن ولی آدم بیچاره ایه.پیش تموم همسایه ها غریبه آشنا آنچنان با نفرتی در مورد من حرف میزنه همه رو از من متنفر کرره.دلیلشم اینه که من باهاش حرف نمیزنم وازش بدم میاد.بخاطر تمام بلاهایی که از بچگی سرم آوزد

درکت میکنم منم ی زن دایی دارم همینطوری درحال سواستفاده س

و همش درحال ناراحت کردنمونه

من نوه بزرگم و فقط من متاهلم فاصله سنیم باداییم 3ساله

وقتی منو میبینه جرات ندارم بگم فلان جا رفتم، فلان کاروکردم... حتی کوچکترین چیزو زودمیگه منم میخوام ابنکاروبکنم یامیخرم یامیرم.. 

اصلا چیزی ب اسم اینک(چرا باید تقلیدکنم) تو سرش نیس

همش فضولی میکنه

انقد پرروعه ک دعواراه میندازه هرجی میخواد میگه بعد ب رو خودشم نمیاره

مامانوخاله هامم ازش بدشون میاد ولی میبیننش چیزی نمیگن

اون یکی خواهرم گفت که پشت سرت گفت برو گمشو.اوتی که هواداریشو کرد یکی دیگه ست.و کلا اینا اصلا براشون ...

🥺عزیزم میفهمم ولی توام اون لحظه عصبانی بودی وگرنه نمیخواستی باعث دعوا بشی از این بعد بذار بعدا حرف بزن 

درکت میکنم منم ی زن دایی دارم همینطوری درحال سواستفاده س و همش درحال ناراحت کردنمونه من نوه بزرگم ...

میدونه عذاب من از اینه که خانواده ی من بهشون برخورده که تو جرا ناراحتش کردی.یعنی اصلا و ابدا براشون مطرخ نیست که اون چرا به تو توهین کرده از این رنجیده خاطر شدن که تو چرا اونو ناراحت کردی.و وقتیم میشینم باهاشون حرف میزنم اصلا نمیفهمن من جی میگم فقط میگن یعنی تو اصلا ارزشی نداری بخوایم به توهینی که بهت شده فکر کنیم تو چرا اونو ناراحت کردی

من دراون حدی نمیدونمش که مخاطب قرارش بدم.اصولا بجز سلام و خداحافظ اصلا باهاش حرف نمیزنم

همون دیگه بی سیاستی عزیزم . این که گذشت ولی از من بهت نصیحت همیشه دشمنت رو با چاقو خودش زخمی کن 

همون دیگه بی سیاستی عزیزم . این که گذشت ولی از من بهت نصیحت همیشه دشمنت رو با چاقو خودش زخمی ک ...

اینی که تو میگی‌سیاست نیست.مسلما بر میگشت میگفت اشتباه فهمیدی منظور من یه چیز دیگه بود.بی سیاستی اینه که مستقیما حرفتو بزنی.چون آدما در برابر حرف مستقیم همیشه دیوار حاشاشون بلنده

اینی که تو میگی‌سیاست نیست.مسلما بر میگشت میگفت اشتباه فهمیدی منظور من یه چیز دیگه بود.بی سیاستی این ...

اتفاقا میگفت منظور من چیز دیگه بود ، تو برده بودی ! اگر میگفت یعنی ترسیده ازت و دفعه بعد زبونش رو جمع میکرد قطعا