2777
2789

چرا چندین و چند بار ثبت نام اعلام می کنید و ساعتها و ساعتها مردمی که اموال فروختند و وام گرفته اند و در حساب وکالتی پول گذاشته اند را مسخره می کنید و ثبت نام نمی کنید.

ما مردم مسخره یدست شماییم ؟؟؟؟؟

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

نوشته کسانی که شرایطش رو دارن گزینه خریدوکالتی فعال.ولی من اصلا این گزینه رو نداشتم.فقط خرید خودرو بود با تکمیل ثبت نام وکالتی

کاربر سال ۹۷ هستم نمی‌دونم چرا تعلیق شدم.خدایا به حرمت ۶ماه امام حسین دامن همه آرزومندان رو سبز کن.بچه های سالم و صالح و خوشگل.شکرت بابت همه چی خدایا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوشته کسانی که شرایطش رو دارن گزینه خریدوکالتی فعال.ولی من اصلا این گزینه رو نداشتم.فقط خرید خودرو ب ...

شرایط داشتی ؟؟

شرایط داشتی ؟؟

اره نمی‌دونم چرا این گزینه نبود برام.بر شما گزینه خرید وکالتی بود؟

کاربر سال ۹۷ هستم نمی‌دونم چرا تعلیق شدم.خدایا به حرمت ۶ماه امام حسین دامن همه آرزومندان رو سبز کن.بچه های سالم و صالح و خوشگل.شکرت بابت همه چی خدایا
نوشته کسانی که شرایطش رو دارن گزینه خریدوکالتی فعال.ولی من اصلا این گزینه رو نداشتم.فقط خرید خودرو ب ...

خوب درست بوده بایدتوگزینه تکمیل میرفتی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

برای منم همینطور بود نشد ثبت نام کنم

درست بوده بایدمیرفتی توگزینه تکمیل

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من تکمیل وجه م بعد از دوازده شب کامل شد چون اینترنتی تکمیل کردم 

ولی ثبت نام بیش از یک روز تاخیر داشت 

لعنت بشن

این هفته نه استخر رفتم ن کوه رفتم همش دنبال حساب باز کردن و کد بورسی و جابجایی پول بودم . دو روز گوشی دستم نیفتاد خیلی گردن درد بدی گرفتم . خدا نبخششون ان شاءالله 

این هفته نه استخر رفتم ن کوه رفتم همش دنبال حساب باز کردن و کد بورسی و جابجایی پول بودم . دو روز گوش ...

تونستی ثبت نام کنی؟؟؟اصلانیازبه کدبورسی نداشتی 

تونستی ثبت نام کنی؟؟؟اصلانیازبه کدبورسی نداشتی 

نتونستم  ثبت نام کنم . بانک ملی گفت تا کد سجام و کد بورسی نیاری حسابت را وکالتی نمی کنم منم 110دادم کافی نت و دفتر خدماتی تا این کدها را گرفتم . البته فامیلمون در بانک قبل از آمدن کدها حسابم را از اه دور وکالتی کرد . دوشنبه تا نمایندگی سایپا یه عالمه پیاده رفتم . به اونا گفتم شما ثبت نامم کنید جا نمونم که نکردند .

بانکها بهم پول ده تومنی ندادن تاکسی بگیرم و جایی هم ندیدم کارت اتوبوسم را شارژ کنم . 

خلاصه کلی دردسر کشیدم