سلام لطفا خواهشا سرزنش نکنید خانما دختر 6 سالشه کلا دختر خوبیه و تقریبا اذیتم نکرد و از اول کلا مستقلش کردم ولی متاسفاته ب شددددددت لجباز مثلا اگ بگه اون مداد بهم بده مثلا مداد ی کم با خودش فاصله داره من بگم خودت بردار ایقد گریه میکنه ایقدددد نق میزنه ک بهش بدیش منم بهش نمیدم وکلا هر چی میخواد ایقد گریه میکنه و خودشو میکوبه زمین تا اد چیز بهش بدی با من ایطوری فقط کاری ب وسیله دیگران نداره حالا گف ابمیوه میخوام کف برو فلان جا بردار من باردارم زیاد حوصله نداره ایقد گریه میکرد ک ن تو باید بری ک من عصبی شدم چن تا زدمش اصن نمیدونم چیکارش کنم همیش ب تفاوت بودم نسبت ب گریه هاش و اداهاش ولی الان دیگ صبرم تموم شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚
عزیزم خب بچه است بخدا مادرای ما انقد مارو تو این سن زدن ک عقده ای شدیم سنش حساسه همه چیز رو تو این سن یاد میگیره نزنش خواهش میکنم بخدا دختر خیلی گناه داره
ای بابا باید یادش میدادی خودش کارای خودشو بکنه و منتظر کسی نباشه
کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
الانم چون بارداری اون بچه حساسه بیشتر هواشو داشته باشه
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)