2777
2789
عنوان

دخترمو زدم😥

667 بازدید | 37 پست

سلام لطفا خواهشا سرزنش نکنید خانما دختر 6 سالشه کلا دختر خوبیه و تقریبا اذیتم نکرد و از اول کلا مستقلش کردم ولی متاسفاته ب شددددددت لجباز مثلا اگ بگه اون مداد بهم بده مثلا مداد ی کم با خودش فاصله داره من بگم خودت بردار ایقد گریه میکنه ایقدددد نق میزنه ک بهش بدیش منم بهش نمیدم وکلا هر چی میخواد ایقد گریه میکنه و خودشو میکوبه زمین تا اد چیز بهش بدی با من ایطوری فقط کاری ب وسیله دیگران نداره حالا گف ابمیوه میخوام کف برو فلان جا بردار من باردارم زیاد حوصله نداره ایقد گریه میکرد ک ن تو باید بری ک من عصبی شدم چن تا زدمش اصن نمیدونم چیکارش کنم همیش ب تفاوت بودم نسبت ب گریه هاش و اداهاش ولی الان دیگ صبرم تموم شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره

دیگه نزنش ولی

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚

درسته مستقل بودن خوبه اما یکمم توجه کن به بچه خیلی زوده براش همه کاراش وخودش بکنه اون مقصر بی اعصابی شما به خاطر بارداریتون نیست که 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

ای بابا باید یادش میدادی خودش کارای خودشو بکنه و منتظر کسی نباشه 

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)

خوب حق داری والا ما تا دلت بخواد از مامانمون کتک خوردیم تا آدم شدیم

به نظرم بچه های این دوره زمونه خیلی لوس شدن

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

خب نباید بی تفاوت میبودی ب گریه هاش عزیزم

الانم چون بارداری اون بچه حساسه بیشتر هواشو داشته باشه

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

بزار انقد گریه کنه تا یادش بمونه ی جمله بگو کارشخصیتو انجام بده بعد سه دقیقه اگ باز گریه میکرد فقط با لحن اروم بگو کارشخصی خودته حرفم همون بود ک گفتم.

هی باخودت بگو من عصبی نمیشم من ارومم ذکر بگو اب بزن صورتت برو ازش دور شو 

جواب میده شک نکن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.