2777
2789
عنوان

دخترمو زدم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 37 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکر کنم بهش زیاد توجه نمیکنی و وقت صرف نمیکنی

اون دلش توجه تورو میخواد 

وقتی مسگی خودت بیار یعنی بازم بهش بی توجهی واون عصبی میشه

بیشتر بازی کن محبت کن وقت بزار درست میشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

دکتر میگفت بچه ها استانه تحمل درد و حجم گریه خودشونو خوب بلدن خیلی خوب نگران نباشین

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یادش دادی مستقل باشه و برا هر چیزی بخواد خودشو میزنه و گریه می‌کنه ؟....یا معنی مستقل عوض شده یا اونی ک خودشو میزنه ی بچه ی دیگس....

همینه؟ اعتبار من همینقدره؟ شماها آخه؟
یه جوری از دلش دربیار مثلا یه خوراکی براش بخر. ازش معذرت خواهی کن. پسر منم همینه دیروز میگفت برو بر ...

نه بدتر لوس میشه معذرت خواهی کردن 

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
متاسفانه دست برا زدش رفته و جدی میزنم اصن روانی میشم.وقتی ایطوری میکنه

بزار گریه کنه اصلا بی تفاوت باش 

میدونم چقدر سختی میکشیا از دست بچه ولی نزن چون تاثیر منفیش برا فردا پس فردا نیست برای نو جوونیشه

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
عزیزم خب بچه است بخدا مادرای ما انقد مارو تو این سن زدن ک عقده ای شدیم سنش حساسه همه چیز رو تو این س ...

خواهرم از سه سالگی سه قلش میزد بدجور ...اتفاقا انی را که بیشتر زد مودبتره ...منم کتک خوردم ولی اصلا عقده ای نیستم ...از انی که کتک نخورد مودب ترم ...

متاسفانه دست برا زدش رفته و جدی میزنم اصن روانی میشم.وقتی ایطوری میکنه

خواهرم سه قلش سه ساله بودند سر اینکه حوابش بهم نریزه مجبورشان میکرد سر وقت بخوابند ..سر وقت به زور بیدار میکرد .به زور غدا میداد....اگر میشد کتک میزد ....جیش نباید میکردند .در حالی که پوشک بودند میزد میگفت نباید روی پوشک جیش کنید .اتفاقا خواهرم کتک نخورد ه انجوری میزد من کتک خورده بودم به بچه های خواهرم نگفتم بالای چشمتان ابروهه..بچه را نزنی ظالم بار میاد ...

حداقل میزنی ب باسنش بزن اروم/

من اتفاقا دو تا زدم در باسنش ۹ سالشه گوشیم میزد زمین میگه پاشو بریم خونه عمو گفتم هر وقت من افتادم جلو تو هم پشت سرم راه می افتی برا من تعین تکلیف نکن اینم حرصش سررگوشی خالی کرد 

والا منم زیاد کتک‌ میزدم هنوز تو دلمه

من اصلا دلم نمیاد بزنم..هیچ وقت نزدم مگر یکی دوبار کمر داداشم . ...ولی از شش سالگی باید زد ...یا گفت برو خودت کار خودت انجام بده .هرچیزی هم نخرید ..