سلام لطفا خواهشا سرزنش نکنید خانما دختر 6 سالشه کلا دختر خوبیه و تقریبا اذیتم نکرد و از اول کلا مستقلش کردم ولی متاسفاته ب شددددددت لجباز مثلا اگ بگه اون مداد بهم بده مثلا مداد ی کم با خودش فاصله داره من بگم خودت بردار ایقد گریه میکنه ایقدددد نق میزنه ک بهش بدیش منم بهش نمیدم وکلا هر چی میخواد ایقد گریه میکنه و خودشو میکوبه زمین تا اد چیز بهش بدی با من ایطوری فقط کاری ب وسیله دیگران نداره حالا گف ابمیوه میخوام کف برو فلان جا بردار من باردارم زیاد حوصله نداره ایقد گریه میکرد ک ن تو باید بری ک من عصبی شدم چن تا زدمش اصن نمیدونم چیکارش کنم همیش ب تفاوت بودم نسبت ب گریه هاش و اداهاش ولی الان دیگ صبرم تموم شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توی حرفهای خود استارتر هم مشخصه که توجه نشون نمیده
میگه از اول کاملا مستقل بوده یعنی گار خاصی با هم ندارن
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
سن حساسیه دحترتون باهاش مدارا کن میگذره کم کم میره ب سمت بالغ شدن و همدم...
میدونم بخدا خیلی باهاش راه میام اما گاهی یه چیزهایی میخواد که نمیشه هر جی هم با صحبت میگم متوجه نمیشه آدم عصبی میکنه من بدم میاد حرصش سر وسیله خالی میکنه